Login/Registracija

“Kome bi to palo na pamet?“ Prija otkrila koji NEOBIČAN POKLON je dobila od Filipa na početku zabavljanja

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već godinama uživaju u skladnom braku koji su krunisali dolaskom sina Aleksandra na svet.

I mada nisu par koji često deli intimu javno i putem društenih mreža, u pojedinim situacijama spremni su da naprave izuzetak i podele po koji detalj iz privatnog života.

O početku njihovog zabavljanja ne zna se mnogo, ali je Aleksandra nedavno otkrila na koju Filipovu priču je “pala“- On je čovek na kom vidiš da je dobar. Uvek mi je bilo bitno da neko ima dobru dušu, i njegove oči zrače tom dobrotom, to sam primetila čim smo se upoznali- izjavila je pevačica, a zatim ispričala kojim neobičnim gestom ju je sadašnji suprug osvojio.

-Oduševio me je prvi put kada je tebalo da dođe kod mene pitao me šta ću da popijem i pojedem da donese. Ja sam rekla ništa, jer znate kako je u početku , nit ste gladni nit ste žedni. Međutim insistirao je da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obaća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode, kada se podrazumeva da u kući imate vodu?- izjavila je nedavno Prijovićka u jednoj emisiji.

POGLEDAJTE I:

„POSTAVLJA MI PITANJE GDE IDEM I ZAŠTO“ Priji rastanak sa njim uvek teško pada!

“I dalje si ona prava“ Filip Živojinović RAZNEŽIO pratioce slikom sa Aleksandrom

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac