Login/Registracija

„KOJE JE TO ZANIMANJE?“ Cipka PODRŽALA Kaću Živković, pa progovorila o STARLETAMA

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka javno je podržala koleginicu Katarinu Živković koja svakom prilikom brani svoju branšu i ne dozvoljava da se pevačice dovode u vezu sa elitnom prostitucijom. Katarina je tom prilikom napravila jasnu razliku između pevačica i starleta, a Cipka se u potpunosti složila sa njenim mišljenjem.


– Mene do sad niko nije napao i ne poznajem starlete… Do sada nisam imala priliku ni da se upoznam ni da budem sa njima u društvu, ne znam ni šta to znači, koje je to zanimanje, ali svakako sam na strani svoje koleginice šta god da je u pitanju na strani sam Kaće Živković – rekla je Cipka u emisiji „Grand news“ i dodala:

– Malo sam nešto videla na Kaćinim storijima o čemu se radi i mislim da je nepravedno napadnuta ili je ona ustala da brani sve, pošto je ta tema aktuelna već neko vreme, tako da sam apsolutno na Kaćinoj strani i to je moje pravo i moje mišljenje.


Podsetimo, nedavno je došlo do žestokih prepucavanja putem medija između pevačice Kaće Živković i Tamare Đurić, estradni rat trajao je danima, a njih dve su jedna drugoj uputile gomilu oštrih reči. Sve je počelo kada je Katarina prokomentarisala starlete,a Tamara joj na to žestoko uzvratila.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić