Login/Registracija

KO JE VEĆA MAJKA A KO SEKS BOMBA? Nikad veća polemika u “Zvezdama Granda“! JK i Viki u svađi! (FOTO)

Dušica Tričković, novopečena mama iz Niša, iz tima Ane Bekute, večeras se u dueli borila sam Ensarom Hodžićem iz Srebrenika, koji stiže iz Milijevog tima.

Dušica nam je pevala pesme “Konobarice“ Goce Tržan i “Kad prave ljubavi ginu“ od Leontine, dok je Ensar pevao “Kad nam se se dušu sretnu“ Fatmira Sulejmanija i “I sad me po tebi poznaju“ Al Dina.

Oba kandidata otišla su dalje, Dušica sa 5 a Ensar sa 4 glasa!

– Dušica je samo nastavila da radi posle bebe. Druži se i sa kolegama iz takmičenja- rekla je mentorka Ana, a onda je Saša zamolio za sliku iz bekstejdža gde je bio Dušicin suprug sa bebom od dva meseca, te se ceo žiri raznežio- I Mijat će se takmičiti u “Zvezdama Granda“ kad ja budem imao 95 godina- našalio se Saša.

– Dušice nije valjala pesma naročito prva, ali zbog sinčića neću puno da pričam da ne bude plakanja. Ensare to je sve bilo dobro osim malih falševa- rekao je prvi Bosanac.

– Moji glasovi im nisu trebali- rekla je Marija pa dodala- Super ideja za Leontininu pesmu, pohvala za to. Kandidat broj dva, mislim d aod tebe može da bude jedan fin kandidat.

Zbog Dušicinog dobrog izgleda, samo dva meseca nakon porođaja, povela se polemika oko toga, zašto se žene zapuste kada dođu deca, ali i zašto muškarci varaju- Pa naravno da varaju kad ožene jedno, a onda se one razguziče i zapuste! Ja sam dvoje dece rodila carkim rezom. Posle prvog sam išla na nastup nakon 25 dana, a posle drugog nakon 18! Znači žene molim vas, ako ste trudne ili ste se porodile, niste invalidi! I umesto da me pohvale što ovako izgledam sa 42 godine, oni me na mrežama kritikuju- rekla je besno Jelena, pa je Viki dodala- Zna se da majka dvoje dece mora da bude lepa i zgodna ali smerna. Ne može da izbaci sve na izvolte, nekulturno je, deca to gledaju!

– Ali ja kada idem u Maksi idem normalno obučena! A ovo je show biznis. Viki, mi smo žene koje se bave javnim poslom, nismo domaćice. Naš posao je vrlo na izvolte! Ja sam prvo bila zvezda pa sam se udala. Ne mogu da se umotam u feredžu. Ja ne kuvam i ne peglam, a moj posao, koji mi donosi lovu je da budem seks bomba! Ako su već muškarci zadrte seljačine nemoj da žena ženi bude vuk- rekla je JK a Mili i Đorđe stali su na njenu stranu.

-Muškarci ovde padnu na ribe koje nose tange, a onda joj kupuju bubrežnjače i ne daju joj da se depilira. Mi smo licemerni- zaključio je David.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac