KIDALA NA SCENI, A SADA KIDA NA FAKULTETU: Atomska Mina se pohvalila indeksom punim DESETKI, a svi komentarišu samo jedno (FOTO)

atomska mina zg

Proslavljena učesnica prethodne sezone Atomska Mina, osvojila je sve svojim glasom stasom, ali i moćnom pojavom na sceni koja je ostavila traga u prošloj sezoni iako nije uspela da se plasira u sam vrh takmičenja.

Atraktivna pevačica vredno radi na terenu, ali zbog muzike nije zapostavila svoje školovanje koje joj je podjednako važno kao i karijera. Kao neko ko je i tek kako aktivan na društvenim mrežama, Mina se pohvalila uspehom u ovom ispitnom roku za koji je vredno učila.

atomska mina nstup 1

Ona je objavila fotografiju indeksa u kome je upisana desetka iz predmeta dizajn zvuka na koju je izuzetno ponosna, a primetili smo da je na istoj strani upisana još jedna maksimalna ocena iz drugog predmeta čime je dokazala da lepe devojke mogu da budu ujedno i pametne.

U jednom inetrvjuu za Grand, Mina je otkrila i kakva su joj dešavanja na ljubavnom planu.

Na ljubavnom planu nemam nikoga i ništa, samo ljubav prema sebi, za sada (smeh). Uživam u tome da nikome ne dugujem ništa, ni objašnjenje, ni javljanje kada stignem kući, ni zašto sam ovo ili ono uradila. Tako da polako…– iskren je za naš portal.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić