Login/Registracija

Kažu da je Zorana Mićanović nova KRALJICA BAKŠIŠA, kolega tvrdi drugačije: “Kraljica je JEDNA, to nije Zorana“

Na estradi postoji određena grupa pevača za koju kruže priče da na privatnim proslavama uzimaju najveće količine bakšiša, a cifre koje se pominju prosečnom građaninu Srbije deluje nedostižno.

Prema tvrdnjama mnogih u tu grupu nedavno se svrstala i mlada Zorana Mićanović, koju su proslavile “Zvezde Granda“ kao i pesma “Sikter“ koju je snimila ubrzo nakon završetka takmičenja.

Međutim, muzičari koji godinama sarađuju sa pevačima i rade velike proslave, misle drugačije.

Kraljica bakšiša sigurno je Snežana Đurišić, gde god ona da se pojavi to je haos. Ona je i kraljica narodne muzike, kao što je Šaban bio kralj. Delili su prvo mesto uvek. Mnogo je volim, mnogo mi je pomogla i u takmičenju. A što se tiče Zorane, ona je moja drugarica, jako je perspektivna, ubola je hit, i ona je možda princeza bakšiša– otkrio je nekadašnji učesnik “Zvezda Granda“ Stefan Kosmajac.

A kada je reč o muškim pevačima, nakon Šabana koji nažalost više nije među nama, mesto kralja bakšiša po njegovom mišljenju zauzima Radiša Trajković Đani.

– Čim se kaže bakšiš meni je pred očima njegova slika. On je vrsan pevač starog kova, koji tačno zna šta treba da radi- kaže pevač.

POGLEDAJTE I:

Kosmajac NIJE SPREMAN za novu LJUBAV? “Sa bivšom sam se RASTAO BEZVEZE“ (VIDEO)

Uvučen u KRUG PAKLA Maloletnom pevaču NUDILI DROGU, mentorka ga spasila ALKOHOLA: “Nisam liznuo 4 godine“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac