Login/Registracija

Kazići snimaju DUET sa ovom ZVEZDOM GRANDA, Popović dao ZELENO SVETLO: “Biće HITČINA“

Nakon velikog uspeha pesme “Dijamanti“, braća Kazić odlučili su da izbace još veći hit, pa tako publika obožava i njihovu novu pesmu “Sećanja“ urađenu u saradnji sa harmonikašem Aleksandrom Sofronijevićem.

Na iznenađenje mnogih, druga pesma nije ni nalik prvoj, jer se radi o dva potpuno drugačija zvuka, ali to za popularnu braću ne predstavlja nikakav izazov.

– Kao i u takmičenju šaramo, to je suština, da nastavimo sa onim što smo pokazali tamo. Sad jedan fazon, pa drugi, pa treći…Opet će biti nešto zanimljivo, mnogo više nego prva pesma. Nikad ne znate šta možete da očekujete od braće– rekli su Dimitrje i Aleksandar.

Još nakon finala zagolicali su maštu svima najavljujući duetsku pesmu sa jednim kolegom iz “Zvezda Granda“, a sada ekskluzivno pred našim kamerama otkrili ko je u pitanju i kakvu pesmu možemo da očekujemo.

– Našli smo trećeg musketara, naše visine (smeh). To je musketar iz mesta Olova, a zove se Muharem Hadrović. Očekujemo da će pesma biti gotova na leto, do juna otprilike, čekamo samo našeg Vladicu Stojkovića da nam pripremi kostur. Narodnjak je i to je pesma koju nam je poklonio Saša Popović, ona je već snimana, a mi je radimo u drugačijem ritmu i aranžmanu i sa trubačima– otkrili su oni pa obećali da će pomenuta pesma biti ne hit, već hitčina.

Posla ima dosta, nastupe održavaju nekoliko dana nedeljno, a celu priču oko svoj imidža i karijere generalno, podigli su na viši nivo angažovanjem PR-a koji će se baviti onim, nemuzičkim stvarima.

– Koliko mi god znali o poslu na terenu, PR se ipak više razume u druge stvari kao što je menadžment i slično–  ispričali su za Grand Online pa otkrili da li je PR smatra da zarad boljeg imidža Dimitrije treba da se uozbilji kao što misli jedan deo publike.

– Još nismo stigli do te teme, ali videćemo da li treba da smanji ili pojača gas. Iako ljudi misle da smo različiti, ja sam luđi, nego ja to ne pokazujem– objasnio je Aleksandar kroz smeh.

Za predstojeće leto takođe ima mnogo zakazanih proslava, najviše svadbi, ali su oni “glavni“ datumi ostali nepopunjeni, što je deo dobre taktike koju Kazići imaju.

– Jedna pevačica nam je rekla ovako: “Prvo se istroše pevači za 100 evra, pa za 200, pa za 500, pa za 800, pa za 1000 evra. E kad dođu ovi od hiljadu i po, kad je stani pani, moraju tebe da zovu“. Svaka roba ima svog kupca i ako ne ceniš sebe niko te neće ceniti- objasnili su.

Kada je reč o njihovom privatnom životu, u koji su gledaoci bili donekle upoznati, za mlađeg Kazića, Dimitrija, prethodni period bio je turbulentan, jer je došlo do promena o kojima do sada nije želeo da priča.

– Razveo sam se pre godinu i po dana, još tokom takmičenja ali nisam želeo tada da pričao o tome. Loš period sada je iza mene, i mogu da kažem da sam sad slobodan i srećan čovek. Sa bivšom suprugom sam u dobrim odnosima, ipak imamo i sina o kome moramo da brinemo– rekao je Dimitije nedavno za naš portal.

POGLEDAJTE I:

Braća Kazić otkrila Isakovu TAJNU: „Sve se promenilo kada su ga STVARNO UPOZNALI“

NIJE BAŠ DELOVALO OBEĆAVAJUĆE: Ovako je izgledalo pojavljivanje braće Kazić pred Sašom Popovićem (VIDEO)

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac