Login/Registracija

Karleuši se GADIO način pevanja Marijinog takmičara, ona urgirala: „HALO POLICIJA, zašto ona komentariše?!“

Još jedan takmičar plasirao se direktno u šesti krug, Sadik Hasanović (20) iz tima Marije Šerifović koji je ukrstio mikrofon sa Kristijanom Markovski (25) iz tima Jelene Karleuše.

Sadik je pevao „Rodi me majko ponovo“ i „Ne daju mi da te voli, dok je Kristijan, odabrao numere „Ima nešto u tom što me nećeš“ i „Vo kosi da ti spijam“ i osvojio četiri glasa žirija.

Snežana je kritikovala Sadika da mu je falilo energije- Pevaš kao da ti teče kisela voda kroz vene– poručila je ona.

Mili je dao oba glasa pa objasnio da nijedan nije bio dovoljno dobar.

Svaki put kada izađeš na binu to je mnogo ispod tvog potencijala– poručio je Sadiku, a Jeleninom kandidatu je rekao kako je imao divnu energijom kojom ga je kupio iako pevanje nije bilo najbolje sa čim se složio i Đorđe David.

Marija je rekla kako će na osnovu snimka ispraviti greškem ali i da je tačno da se gubi čar trudeći se da sve bude hiruški precizno.

Karleuša je pohvalila svog kandidata te se obratila Marijinom: – Bravo za svih šest glasova, ti nisi bio za svih šest nisi zaslužio! Taj način pevanja i trilerisanja je fuj, gadi mi se takav način pevanja.

-Popoviću, zašto ona komentariše tuđe kanidate? Je l ‘ me čuješ, halo policija?!– obraćala se Marija Saši Popoviću.

On je pokušao da objasni kako se ti trileri dobijaju rođenjem i da to ne može da se nauči, međutim svi su počeli da se deru u glas a Marija je nastavila da doziva „policiju“.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić