Login/Registracija

Karleuša uporedila takmičarku sa ŽIVOTINJOM, pa joj poručila: „TI SI MOJ RATNIK“

U ovom duelu predstavili su nam se Andrijana Stojanović Cica koja je bila u Karleušinom timu i Alekasndar Popović čiji mentor je bio Sale Tropiko.

Cica se predstavila pesmama „Pucaj u ljubav“ i „Ludi letnji ples“, dok je Aleksandar otpevao numere „Boliš me“ i „Zato“.

Rezultat na kraju duela prvo je bio 6:6, da bi u preglasavanju rezultat bio 5:1 za Cicu.

Ono što je interesantno je da su i Cica i Aleksandar iz Niša i da su drugari, a kako su izjavili ovo za njih nije bio duel već duet, što je oduševilo žiri.

– Fantastični su bili i Cica i momak – rekla je Marija.

– Nišlije, tako se peva, tako se radi i podrška daje jedno drugom. Cico, tebi sam dala malu prednost jer sam ti iz kruga u krug davala podstrek da budeš što bolja i zaista sada jesi – rekla je Viki.

– Vas dvoje ste pokazatelj da ste u ovim groznim vremenima ne samo sačuvali mentalno zdravlje nego i imali razlog da budete kreativni i da uveseljavate ljude kad nije do veselja – rekao je David.

– Cica je moj ratnik. Kad bih mogla da je uporedim sa nekom meni omiljenom životinjom, pošto ja mnogo volim životinje, ja bih rekla da je Cica moj pitt bul u ekipi, tako grize, tako se bori, tako je opasna, u najpozitivnijem smislu. Moram da kažem i za ovog talentovanog Sašu Popovića, ti si na neki način postao moj miljenik u ovom takmičenju – rekla je Karleuša.

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić