Karleuša poručila takmičarima da im treba PSIHOTERAPEUT, Bekuta odbrusila: „Nama treba!“

Jovana Milenković (30) večeras se našla u duelu sa Aleksandrom (37) i Dimitrijem Kazić (30).

Takmičarka iz tima Ane Bekute predstavila nam se pesmama „Ostavljena“ i „Ja sam dobro“ dok su braća Kazić, kojima je mentor Saša Popović, odabrali numere „Ne veruj“ i „Mirno spavaj ružo moja“.

Braća Kazić još jednom su šarmirali žiri te osvojili maksimalnih šest glasova, dok su za Jovanu glasala tri člana žirija.

0d1c9587b62b259e3e3633041826c0ffa94b4d0d

Snežana je upitala Sašu Popovića zašto su pevali dve spore pesme, na šta je on odgovorio kako druga pesma nije spora, pa uputio kontra napad ističući da je numera „Moj dilbere“ koja se često peva u takmičenju takođe spora ali da to svi zanemaruju.

– Ajde izvini se da si pogrešio i sve ti je oprošteno– rekao je Bosanac što je zasmejalo ceo žiri i dodao kako je prekršio pravilo koje je sam postavio, međutim Popović je i dalje bio pri tome da je pesma „Mirno spavaj ružo moja“ brza.

Marija je rekla kako će od sada po ovom nastupu meriti da li je neka numera brza ili ne, pa se obratila kandidatima. Kazićima je poručila da se odlično snalaze, dok je Jovani zamerila da je pevala falš u obe pesme.

Jelena je rekla kako je Jovani dala glas zato što je dobra riba i smatra da ima sluha-  Svim takmičarima potreban psihoterapeut da bi pobedeili sebe i počeli da pevaju- istakla je diva, na šta je Ana Bekuta dobacila- Nama treba psihoterapeut.

42ee17ac4f971c3e50ec6a80982f918d0938ac70– Momci toliko mi je bilo lepo da su mi krenule suze na prvu pesmu. Ne znam koliko će Srbija imati sluha za dva lika koja pevaju i snimaju zajedno ali da je bilo prelepo jeste. Jovana bila si smaračica dva lika koja su pevala dve spore pesme su bili zanimljiviji od tebe, plavuše sa lepim grudima to je nedopustivo da se desi. Sve budi samo nemoj da budeš smaračica– objasnila je Karleuša.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić