Login/Registracija

Karleuša kumovala kandidatima: “ Ti si naš ZUMBUL, a ti REINKARNACIJA Rođe Raičevića“

Milijev kandidat, Danijel Đukić (26) iz Podgorice večeras se našao u duelu sa Filipom Jovanovićem (24) iz tma Dragana Stojkovića Bosanca.

Danijel nam se predstavio pesmama „Nocturno“ i „Dal si sretnija“, dok smo Filipa čuli u izvedbama „Simbil cveće“ i „Ljubavi živote“.

Žiri je Danijela nagradio sa 5 glasova, dok je Filip dobio 4 glasa žirija.

c9de4e01bfb849a0c5343fb89784cbafa8f8d41a

– Nastao je zbun jer je Jelena nezadovoljna rezultatom i smatra da je trebalo da bude 4:3 za drugog kandidata– rekla je Marija i dodala da se njoj kod Danijela nije dopala prva pesma, a onda se povela polemika oko Filipa za koga su se svi složili da mu nisu legle pesme.

Jelena je prvo prokomentarisala Filipa nazivajući ga zumbulom.

– Kada je reč o našem zumbulu, pogrešan odabir pesma. Možda nije energetski bio tvoj dan, ali ti si simpatičan, imaš uske farmerke imaš osmeh– rekla je Jelena Filipu, a zatim se obratila Milijevom kandidatu.

f3a8db53c873361e20eedbbbeb23a0377bee9ed6

– Ova reinkarnacija Rođe Raičevića, meni se dopala. Imaš specifičnu boju glasa, lepo pevaš tebe bih prepoznala kada bi snimio neku pesmu.

Đorđe David je rekao kako je falilo energije, a onda istakao kako je Jelena karleuša sedmoglava aždaja koja bljuje vatru i udara u staklo što njega plaši, ali ona se nije obazirala na ove reči.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić