KARANTIN PLEJLISTA: Za Vas pevaju Jelena Gerbec, Martinijan Kirilovski, Katarina Živković, Slavica Ćukteraš… (VIDEO)

Otkazani su svi nastupi, koncerti i gostovanja zbog pandemije korona virusa, ali to nije sprečilo pevače da nastave da pevaju kod kuće. Život u karantinu ne mogu da zamisle bez muzike i zato za svoju dušu ali i za fanove snimaju cover-e. Predstavljamo Vam današnju karantin plejlistu zvezda Granda, a sa nekima od njih ćete sigurno i zaigrati.

Jelena Gerbec otpevala je u dvorištu svoje kuće jednu strau pesmu Dragane Mirković. Poslušajte: 

……

PREMIJERA: Jelena Gerbec novu pesmu posvetila bivšem mužu? (VIDEO)

Martinijan Kirilovski čestitao je svima Uskrs i poklonio svojim fanovima i prijateljima novi cover. U pitanju je pesma „Habanera“ Željka Joksimovića koju je talentovani Makedonac doneo na svoj način. Poslušajte: 

……

ČESTITAMO: Zvezda Granda sa kojom bi Jelena Karleuša da snimi duet pobedila na „Makfestu“ (VIDEO)

Pevačica Tea Tairović doterala je liniju u karantinu, a u tome joj pomaže ples. Ona je zapevala svoju pesmu „Polako, polako“ i počastila obožavaoce seksi plesom. Pogledajte: 

……

Pevačica Katarina Živković otpevala je na bugarskom pesmu „Habibi“ od Azisa. Svi koji je prate na društvenim mrežama su joj čestitali na ovom izvođenju. Poslušajte: 

……

I ONA JE BOMBA! Katarina Živković odgovorila na izazov Jelene Karleuše (VIDEO)

Za razliku od ostalih, Slavica Ćukteraš postala je zavisna od „Tik Tok“ aplikacije , a ovaj put snimila je video u kome je imala specijalnu koreografiju uz pesmu Cece Ražnatović. Pogledajte: 

……

Ko Vam se najviše dopao?

Autor: A. Bakić