Login/Registracija

KAO NA KLACKALICI Vikicin autobus je pun, a JK se ne dopada Sanjin „horski“ izgled

Na sceni „Zvezda Granda“ svoj pevački talenat pokazala je mlada Sanja Đorđević (22) iz Beograda. Ova takmičarka za prvo predstavljanje žiriju i publici odabrala je pesmu „Oro“ Jelene Tomašević, za koju je dobila čak tri „da“ i to od Ane Bekute, Viki Miljković i Enesa Begovića. Međutim, u drugom delu nastupa otpevala je hit „U inat prošlosti“ Aleksandre Radović, ali je žiri povukao svoje glasove. 

Bekuta je pohvalila Sanjin prvi izbor pesme i poručila joj da nije bila loša, da ima materijala za rad, ali da je celokupan utisak njenog nastupa „smuti, pa prospi“. 

Slično mišljenje delio je i Saša Popović koji je konstatovao da je glasanje žirija bilo kao na klackalici, a Viki je zamerio što se igrala sa tasterom „da“ i poručio joj da se odluči da li Sanju želi u svom timu ili ne. 

– Interesantno mi je jako da se igram, taster može da se pali i da se gasi celu noć, to je kao lampa. Ipak, moj autobus se dobro popunio, a tek smo na početku. Neka Enes odluči i prihvati je -odgovorila je Viki, a na to se nadovezao Đorđe David koji je zamerio Beograđanki na „mlakoj“ energiji i poručio joj da se izbori sama sa sobom. 

– Izgledaš kao da si došla sa nekog horskog pevanja, tako si se i obukla – zamerila joj je Karleuša koja smatra da Sanja mora da kida, jer u suprotnom biće „devojčica koju niko ne gleda“. 

Na kraju, takmičarka je završila u timu Enesa Begovića, koji je obećao da će joj pomoći da zablista i u drugom krugu odabere bolje pesme. 

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić