Login/Registracija

„KAO MONIKA BELUČI“ Sanja Kužet napravila neverovatnu transformaciju, niko je nije prepoznao (VIDEO)

Snimanja novih epizoda „Zvezda Granda“ su u punom jeku, pa četvrti dan za redom ove nedelje čuvena osmorka iznenadila nas je svojim stajlinzima, ali najveću promenu napravila je atraktivna voditeljka Sanja Kužet.

I dok su Ana Bekuta i Viki Mjiljković odabrala crne odevne kombinacije, Ceca Ražnatović zablistala je u zelenoj uskoj haljini, dok je lepa Sanja napravila najveću vizuelnu promenu.

Atraktivna voditeljka promenila je boju kose, nabacila šiške i punđu, te na njen novi imidž danas niko nije ostao imun.

Sanja je, inače, blistala u crnoj i mini haljini sa šljokicama, koja je savršeno pratila njenu liniju tela i istakla njenu vitku figuru, a promenom frizure dodatno je oduševila sve, te su komplimenti samo pljuštali.

Brate, kao Monika Beluči izgleda sa šiškama. Pogledaj, neverovatno – konstatovao je Đorđe David na današanjem snimanju, a hvale nisu izostale ni od ostatka muške i ženske ekipe popularnog šoua.

Veliko iznenađenje bila je i Snežana Đurišić, ali ne zbog transformacije, već zato što je uspela da direktno iz Podgorice stigne na dogovoreno snimanje na Košutnjaku. Zato se naš fotoreporter Zoran Kuzmanović Munja našalio i upitao da li se plaši leta.

-Ne plašim se, da mogu na pijac bih išla avionom – rekla je Sneška, dok je na pitanje kada će da ga kupi, odgovorila: -Nikada, zato što čuvam pare za bolje dane.

A šta se dešavalo sa ostatkom ekipe i kako su se danas proveli, možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić