„Kao Bred i Anđelina“ Mili objavio sliku sa suprugom sa letovanja, potvrđeno da je lepota prelazna (FOTO)

ALEKSANDAR MILIC MILI OK FOTO MUNJA 31

Muzički producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili dobija niz komplimenata na račun svog izgleda, a sada je pokazao da mu i te kako parira njegova supruga Nina.

Štaviše, Mili zapravo parira njoj! Milići uživaju u odmoru, a danas su objavili i zajendičku fotografiju sa letovanja za koju komplimenti sa razlogom neprestano pristižu.

-Bred i Anđelina – napisala je jedna korisnica društvene mreže Instagram upoređujuči ih sa nekadašnjim bračnim parom koji je postao sinonim za lepotu muškarca i žene.

Nakon baškarenja na Siciliji, Aleksandar Milić Mili je nedavno rešio da svoje isklesano telo prošeta i po Turskoj gde uživa u svakom trenutku.

Sati i sati napornih treninga su se konačno isplatili, a zbog Milijevih fotografija koje je nedavno objavio na mrežama mnogima nije dobro.

Autor brojnih hitova je postavio fotografiju bez majice, a prvo u oči upadaju pločice na njegovom stomaku na kojima mu čak i mnogo mlađi mogu pozavideti.

ALEKSANDAR MILIC MILI OK FOTO MUNJA 33

Potpuno očekivano usledila je lavina reakcija i pohvala na račun Milijevog izgleda posebno od strane koleginica koje nisu krile oduševljenje Aleksandrovom formom.

Inače, nakon baškarenja u Turskoj Mili će sebi priuštiti još jedan odmor u Hrvatskoj kako je otkrio ekskluzivno za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić