Login/Registracija

KAKVO IZNENAĐENJE: Zorja pokidala hit Aleksandre Prijović, pohvale stižu sa svih strana (VIDEO)

zorja aleksandra prijovic 1

Od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ Zorja Pajić skrenula je veliku pažnju na sebe, a danas važi za jednu od pevačica sa najboljim glasovnim sposobnostima. Iako se proslavila izvođenjem pop numera, sad je pokazala i da narodnjake podjeknako dobro izvodi.

Na inicijativu njenih fanova Zorja je otpevala hit „Dam, dam“ Aleksandre Prijović, video objavila na Instragramu i time pokupila lavinu simpatija i komentara.

Ovim izvođenjem iznenadila je i oduševila mnoge, a kako zvuči novi Aleksandrin hit u Zorjinom ruhu, poslušajte u nastavku.

I dok su jedni hvalili Zorju i njene maestralne vokalne sposobnosti, drugi su ipak imali bitne sugestije.

„Sve to lepo, al daj da čujemo tvoje pesme kao hitove. Možeš sigurno. Gledali smo te u Grandu„, glasi jedan od komentara.

75775f81ba262e0f0b990afc92d919996632ad69

Podsetimo, Zorja je prošle godine zajedno sa suprugom pokrenula školu pevanja.

Škola pevanja je počela, ipak sam se odlučila na taj korak. Veliko je interesovanje bilo, imali smo 200 prijava, od tih 200 prijava sad imam 20 polaznika. Deca su mi divna, ja ih zovem deca jer se tako osećam sa njima, slušaju sve što kažem (smeh). Nisam ni znala da imam taj učiteljski autoritet, mislila sam da ću biti previše blaga, ali na kraju uspevam da nađem zajednički jezik sa njima i da dostignemo to što treba– rekla je Zorja prošle godine.

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić