Login/Registracija

Kakvi carevi! Finalisti iznenadili Mariju Šerifović nesvakidašnjim poklonom

MARIJA SERIFOVIC SA SVOJIM FINALISTIMA ZG SNIMANJE 12062023 FOTO MUNJA 3 768x512 1

Koliko je Marija Šerifović predan mentor i dobar učitelj takmičari koji su branili boje njenog tima tokom „Zvezda Granda“ isticali su mnogo puta.

Iako je ponekad stroga, a sve u cilju da im pomogne da budu najbolje verzija sebe, Šerifovićeva je pre svega njima uvek bila veliki prijatelj i oslonac.

351699561 598610518917855 6035413656904718429 n

Upravo zbog toga, njena ekipa finalista koju su činili Hamza Gušić, Maja Jevtić, Amnas Jusića, Martina Jozinović i Ksenija tanu rešili su da svoju mentorku iznenade neobičnim poklonom.

Ko poznaje Maru, dobro zna koliko joj njen pas Hak znači u životu te je njena ekipa uradila jaknicu sa predivnim portretom pevačicinog kućnog ljubimca.

-Hvala vam!- pohvalila se Mara na društvenim mrežama, a ovaj potez zvezda Granda izazvao je samo reči hvale brojnih pratilaca na Instagramu.

Screenshot 20230901 195713 Instagram

Cela Marijina ekipa nakon finala svoj uspeh pripisala je svojoj mentorki, a neizmernu zahvalnost i sreću što je bio deo baš jnjenog tima oseća Hamza Gušić o čemu je nedavno govorio za Grand.

-Marija je pop izvođač ali ne biste verovali koliko se ta žena razume u sve vrstu muzike – naglasio je Hamza, a potom otkrio koje je savete dobio od svoje mentorke pred izlazak na scenu u velikom finalu.

-Ona je zaslužna za sve. Ona i Vladan, producent na Grandu. Dali su sve od sebe. Savete koje sam dobio od Marije nisam dobio samo ja, nego svi mi iz njenog tima. Rekla nam je da budemo svoji, da budemo čisti, okupani i mirišljavi, kao i da, kada budemo izlazili na scenu, da sve to bude energetski. Da ljudi osete to što mi njima pružamo i dajemo od sebe. Jednostavno da osete to što mi pevamo. A to je najvažnije -ispričao je Gušić.

BONUS VIDEO: Hamza Gušić o Mariji Šerifović

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović