Login/Registracija

KAKVA TRANSFORMACIJA Zvezdu Granda ni rođena tetka nije prepoznala, a kamoli fanovi (FOTO)

Upamtili smo ga kao najveselijeg i najharizmatičnijeg pevača iz postavke „Zvezda Granda“, zbog čega je tokom takmičenja i zaradio nadimak Šećer. Zbog glasovnih sposobnosti, ali i neverovatne energije žiri mu je tada predviđao uspešnu karijeru, ali je Nikola Ajdinović odlučio da je gradi Nemačkoj i da nastupa uglavnom na romskim veseljima, te retko imamo priliku da ga viđamo u Srbiji.

S vremena na vreme obraduje nas po nekom pesmom, a sada nas je šokirao novim imidžom zbog kog ga uopšte nismo prepoznali. Ni mi, ali ni njegova rodbina, ni fanovi na društvenim mrežama.

Pevač je pozirao u kaubojskom stilu, sa šeširom na glavi i tompusom, ali ono što su svi primetili jeste da je pustio i bradu. 

 „Uuu, Nikola, brada ti stoji top“, napisala mu je koleginica Sara Reljić, dok je njegova rođena tetka dodala „Nikola, tetkino, nisam te prepoznala“. 

Ipak, bilo je i onih koji su se našalili na račun njegovog novog imidža i napisali: „Pablo De Nikola Salute“, „Amerikano Romano“ i „Šerif, ali ne Konjević“.

Izgleda da je transformacija bila kratkog daha, te je ponovo pozirao za društvene mreže i fanove pozdravio u prepoznatljivom izdanju. 

Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić