Login/Registracija

KAKVA NAMEŠTALJKA Žiri priredio Ceci NEPRIJATNO IZNENAĐENJE, pevačica u ŠOKU: „ZAPAMTIĆETE ME“

Kandidatkinja Aleksandra Ivanov iz Cecinog tima večeras se predstavila pesmama „Nane“ Zone Zamfirove i „Smejem se a plakao bih“ Olivera Mandića. Tridesetogodišnja Aleksandra iz Kuševca ove večeri nastupala je bez svog para u duelu.

Tokom njenog nastupa svašta se izdešavalo. U jednom momentu svi tasteri žirija sijali su, dok su već posle nekoliko stihova u drugoj pesmi bili povučeni glasovi.

Izgleda da je sve ovo bila šala na cecin račun koja je izbezumljeno gledala žirijev sto na koje nije svetleo nijedan taster, što je izazvalo opšti smehotres u studiju.

– Ali Cecina faca- vrištala je Marija od smeha.

Međutim Popović je odmah objasnio o čemu se radi.

– Žiri mi je poslao poruku da neće glasati jer žele da vide Cecinu facu, ali stvarno je bila zabezeknuta. Dobila je šest glasova- rekao je Sale kroz smeh, a mentorka je odmah potrčala svojoj takmičarki u zagrljaj.

Naravno Boske se našalio u svom stilu i rekao da svoj glas daje za lepu Sanju Kužet.

Ova nameštaljka nasmejala je i Cecu koja im je na samom kraju poručila samo jedno – Znači zapamtićete me! Ja gledam dal ste poludeli i šta se dešava- šokirana je bila Ražnatovićka.

Jedno je sigurno da je kandidatkinja ostavila veliki utisak na žiri jer šestice i nisu toliko česta pojava u takmičenju budući da je potrebno ispuniti dosta kriterujema da bi se izborili za direktan prolazak u naredni krug.

– Jako zanimljiv kandidat, lepa ti je boja glasa, kao i emocija. Prva pesma je bila svedena nekako. Jedan mali savet, nemoj da praviš te neke grimase dok izvodiš pesme, hitno to baci. Sve si tačno otpevala ali malo nešto dodaj, da se neka žiška dogodi- savetovala je Mara.

Za sam kraj ponosna Svetlana rekla je da je veoma ponosna i srećna što je mentor baš ovakvom kandidatu.

– Što se mene tiče apsolutno sam zadovoljna. Ti si jako kreativna. Hvala kolege na stresu- poručila je pevačica.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: J. Jović