Login/Registracija

KAKVA BORBA Ivana raspametila nastupom, a Ahmed oduševio žiri pevanjem (FOTO)

Mentori su odlučili da u duelu spoje Ivanu Bogićević, kandidatkinju Viki Miljković i Ahmeda Orahovčića, Marijinog takmičara. Ivana je otpevala pesme „Počnimo ljubav iz početka“ Beti Đorđević i „Da nisi možda gej“ od Severine, dok se Ahmed predstavio pesmama „Zrno mudrosti“ Džeja Ramadonovskog i „Prokleta je violina“ Saše Matića. Žiri je glasao za oba kandidata, jedino je Bosančev glas presudio u korist Ahmeda koji je prošao direktno u peti krug.

Žiri je bio oduševljen Ivaninim nastupom, koja je sve vreme bila dinamična na sceni i oduzimala dah svojom igrom i besprekornim kretanjem na sceni. Ivana je u drugoj pesmi čak imala i koreografiju u koju je uključila i svog „protivnika“. 

„Ivana, ti si preslatka. Odlična si pevačica i pored toga imaš savršen osećaj za scenu. Samo neko ko je inteligentan zna da u 21. veku pored dobrog pevanja moraš i da zabavljaš publiku. Mislim da će „Grand“ prepoznati tvoj talenat i da ćeš posle takmičenja ostati da pevaš upravo u ovoj kući“, oduševljeno je pričala Jelena o Ivani.

„Ti si mene razoružala. Tvoj nastup delovao je kao čuveni film „Mulen ruž“. Viki, ti mene ozbiljno oduševljavaš iz kruga u krug i pobijaš sve predrasude koje sam imao. Alal vera i Ivani i tebi“, rekao je Đorđe. Bosanac je imao zamerku na Ivanino pevanje, ali je zato nahvalio Ahmeda. „IVana je pevala preafektirano, ali je zato Orahovčić pevao po mom meraku“, rekao je čuveni kompozitor. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić