Login/Registracija

KAKAV ŠTOS: Šta se desi kad Popović pozove Vendi i Cezara u ZVEZDE GRANDA? (VIDEO)

Đorđe David, pored glumačkih i pevačkih sposobnosti, može da se pohvali i neverotnim darom za smišljanje štoseva i viceva. A jedan je podelio i sa nama na snimanju „Zvezda Granda“.

– Saša Popović pozvao Julija Cezara i Vendi u žiri „Zvezda Granda“ i sad sedi Vendi, Ana, Ceca, Marija, svi smo tu i u jednom trenutku ulazi Viki sa šlemom na glavi. I Cezar cima Vendi i kaže: Vendi vidi Viki (prim. aut. Veni vidi vici – dođoh, videh, pobedih) – našalio se Džordž, što možete da pogledate u videu. 

……

Iako se u emisiji često šali na njen račun, nedavno je priznao da je Viki najbolji čovek sa estrade, kao i da je jedna od retkih pevačica koja može perfektno da peva satima bez prestanka. 

– Ja sam ovog leta išao na sve koncerte mojih kolega iz žirija, pa sam tako slušao i Viki. Ne postoji niko od pevača, možda Ivana i Marija, ko ima tako postavljen vokal da u original intonaciji peva 2,5 sata bez prestanka. Možete da mi se smejete, da me mrzte, da mi govorite da sam loš čovek, da sam prodao rokenrol -istakao je Đorđe koji je isto kao i Viki posvećen svom mentorskom radu sa takmičarima. 

Meni je moj posao koji radim provod. Ja u tome uživam i meni je svaki dan izlazak- istakao je i dodao da svoje kandidate uči da uvek budi svoji na sceni.

– Ja im prvo govorim da oni ne smeju da budu sudije sami sebi, druga stvar je da roditelji često iz najbolje namere budu najveći neprijatelji, njihovi momci, devojke, muževi ili žene… Svi oni smtaraju da najbolje znaju šta za njihovo voljeno biće treba, međutim to je pogrešna priča, najbolje ih vidimo mi kao njihovi mentori i produkcija kao institucija koja posle toga treba da ih preuzme. Postoji i neslaganje između jednog i drugog roditelja, gde roditelji pokušavaju da ostvare neke svoje neostvarene snove preko svoje dece, onda neslaganje između roditelja i žirija, što je konkretno bio moj slučaj u prvoj sezoni – zaključio je on. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić