Login/Registracija

Kaća Grujić prvi put nakon POROĐAJA, otvorila dušu i otkrila kako se snašla u ULOZI MAJKE

Pevačica Katarina Grujić porodila se pre skoro tri meseca i sa fudbalerom Markom Gobeljićem dobila svoje prvo dete, ćerkicu Katju.

Pevačica je sada prvi put nakon porođaja otvorila dušu i otkrila kako se snašla u ulozi mame, ali i koliko joj Marko pomaže oko bebe i kako se njih dvoje slažu.

– Promenio mi se način života, ali na mnogo bolje i lepše. Mnogo sam ispunjenija u životu. Uloga majke je za mene najbitnija i najlepša uloga u životu koja može da se desi. Sve što se promenilo, promenilo se samo na bolje – istakla je Kaća i dodala:

– Uvek sam bila odgovorna osoba, a sada treba još odgovornija da budem i stvarno sam takva. Za ćerku bih sve dala u životu. Sve radim za nju i najviše vremena provodim sa njom. Promenilo me je to, da sam samo sa njom i da me apsolutno ništa ne zanima u životu osim nje. I naravno posle nje moje karijere.


Kako ističe njen izabranik Marko Gobeljić se dobro snalazi kao otac, a već je i razmazio njihovu ćerku Katju.

– Marko se pokazao najbolje što može. Sve radi bara-bar sa mnom, osim što ne menja pelene. To mu ne dozvoljavam. Ali sve u svemu stvarno je dobar. On je već razmazio ćerku. Samo je grli i nosi. Definitivno će je razmaziti još više kad bude odrastala, a ja ću verovatno biti onaj strožiji roditelj – kaže Kaća i ističe da beba više liči na oca.

– Mislili smo da liči na mene, ali ona je preslikana Marko. Ima plave oči, što sam ja molila boga – naglasila je ona.

Pevačica i njen izabranik venčali su se krajem avgusta prošle godine, a kako naglašava ceo život ih je pratila sudbina.

– Kod nas je sudbina na prvom mestu. Našli smo se i stvoreni smo jedno za drugo. Koliko puta nam se dešavalo da smo trebali da se spojimo, a nismo. Da smo bili na istom mestu, a nismo se videli. To je trajalo godinama i na kraju se desilo slučajno. Kad imate tu neopisivu hemiju i energiju, sve se kad tada poklopi – kaže Kaća i dodaje da prinova nije mnogo uticala kako bi njihov brak očvrsnuo.

– Mi smo uvek bili čvrsti, ali uvek se razumemo i podržavamo se. Nismo nikada imala problema, svađa. Katja je mogla samo da ulepša naš svet, ništa više – ispričala je pevačica za „Blic“.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić