Login/Registracija

Jovana Lazarević otkrila NEPOZNATE DETALJE, pa se dotakla Marije: „ONA UVEK IMA NEŠTO DA KAŽE“ (VIDEO)

Sa samo sedamnaest godina, Jovani Lazarević pošlo je za rukom da oduševi i publiku i žiri „Zvezda Granda“, kada je pokazala kako moćan vokal i scenski nastup čine pravi paket koji se u ovom takmičenju i traži.


Iako je u šetom krugu bila maestralna, takmičarka nam se odmah požalila da baš i nije zadovoljna.

– Na to je uticalo to što sam došla bolesna na snimanje. Juče sam bila na inekcijama i  na inhalaciji jer je to sve uticalo i bila sam nervozna. Nije sve to izašlo onako kako smo vežbali što su primetili neki članovi žirija, ali za drugu pesmu su svi imali reči hvale i to me je izvadilo- iskrena je bila za GrandOnline.

Prošle sezone bila je u Milijevom timu, a i ove godine posrećilo joj se da opet radi sa njim. Kaže da nije strog, ali je i tek kako zahtevan.

– On je u stanju da ponavlja jednu reč 150 puta dok je ne dovedemo do onog stanja kakvo on želi, tako da to mi je drago da se dešava u našem timu, a sa druge strane ima jedan prijateljski odnos prema nama i sve što nam treba u bilo koje doba dana ili noći možemo da mu se obratimo– otkrila je Jovana,


Znamo da se mentori trude da izvuku ono najbolje iz svih kandidata, a evo sta nju Mili savetuje.

– Ja sad ne mogu da vam kažem jer je uključena jedna psovka, ali u pitanju je samo da me treba boleti briga za sve i da treba da izlazim kao da nema nikoga oko mene – rekla je mlada kandidatkinja.


Do sada je dobijala sjajne komentare od čuvene sedmorke, ali ne krije da se od jednog člana žirija pribojava,

– Marija. Nekako mi se čini da ona uvek ima da kaže nešto što nije dobro, uvek nađe nešto što joj je smetalo. Bosanac je isto malo zastrašujuć, ali ove sezone se volimo- objasnila je ona.

Mada je svi vide u finalu, Jovana tvrdi da to predstavlja veliki pristisak za nju.

– Ne razmišljam previše unapred, jer mislim da to može da bude neki hendikep, ali finale mislim da zaslužujem- jasna je bila Lazarevićeva.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić/ I. Ankić