Login/Registracija

Josifovski ZAPEVAO NARODNJAKE na koleginicinoj svadbi, MLADA ZAIGRALA KAO NIKAD

Nekadašnja finalistkinja takmičenja “Zvezde Granda“ Marija Gruevska juče se zaklela na večnu ljubav i izgovorila sudbonosno “da“ svom dugogodišnjem momku Siniši.

Preko 600 zvanica, među kojima je bio i veliki broj kolega iz takmičenja, veselilo se do ranih jutarnjih sati.

Osim zvaničnog benda koji je atraktivna Makedonka angažovala da peva na svadbi, mikrofona se latio i drugoplasirani takmičar ove sezone, Aleksandar Josifovski.

Mada to i nije toliko čudno, ono što je najveću pažnju privuklo je što je zakleti roker otpevao numeru Džeja Ramadanavskog „Nijedne usne se ne ljube same“ i napravio žurku za pamćenje.

Gosti su bili oduševljeni načinom na koji je Josifovski otpevao narodnu pesmu budući da na Grandovoj sceni nismo imali prilike da ga vidimo u tom svetlu.

Iako se prvi dan gala svadbe tek završio, veselju nije kraj budući da je mlada za portal Grand Online otkrila da će ovo biti svadba za pamćenje koja će trajati minimum tri dana.

Podsetimo, Marija je zablistala u venčanici kao iz bajke, a da li je za naredna dva dana spremila nove venčanice ili će se opredeliti za nešto jednostavnije haljine ostaje da ispratimo.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović