Login/Registracija

JK takmičar liči na njenog dekoratera, a Viki na njenu tetku (FOTO)

Marko Popović (30) iz Podgorice i Marijan Gračanin (35) iz Prokuplja ukrstili su mikrofone u duelu „Zvezda Granda“. Prvi takmičar odabrao je da se predstavi pesmama „Kao moja mati“ Zdravka Čolića i „Varnice“ Željka Samardžića, dok je drugi izabrao numere „Ne pitaj“ Ace Pejovića i „Ne verujem lepim ženama“ Slavka Banjca. 

Marko je, inače, takmičar Ane Bekute, dok je Viki Miljković mentor Marijanu. 

d7323ef2b51b9e8bd81d26f0fdd740c7b089d39b

Na kraju duela rezultat je bio 3:2 u Marijanovu korist, koji ide u baraž, dok Marko, nažalost, napušta takmičenje.

Žiri nije baš bio oduševljen njihovim nastupima, iako su istakli da su obojica dobri pevači. Bosancu su oba nastupa bila prosečna i da njemu nisu dopali. Slično mišljenje delila je i Marija kojoj su delovali neubedljivo.

„Imate kao pevači sve, a ovde ste pokazali ništa. Fakat je da možete mnogo“, prokomentrisala je Snežana, dok je JK dodala da voli pesmu Slavka Banjca, ali da je Marijan morao da pokaže „malo više krvi“.

„Imaš boju koja podseća na Željka Samadržića, a ličiš na mog dekoratera Zvezdana, pa sam imala milosti prema tebi da dam glas“, izjavila je Karleuša za Marijana, dok je Marku zamerila da nema strasti u pevanju.

„Pokušaj da glumiš strast koju nemaš. Ti si Đetić koji mora da bude muškarčina. Radi na tome, jer je ovo ovde bilo dosadno, a ti možeš mnogo bolje“, dodala je Jelena, dok mu je Ana zamerila da je večeras pevao samo sa 30 posto svog kapaciteta.

Mentori su se složili sa žirijem da su bili nedovoljno ubedljivi, ali je Viki zamerila Karleuši što nije dala glas za njenog takmičara.

„Znala sam da imaš nešto da kažeš, jer si sve vreme u mene gledala“, počela je Jelena, pa nastavila: „Ti mene neodolivo podsećaš na moju tetku Danijelu koja svaki put kad joj kažem nešto što joj se ne dopada, mora da mi postavi još hiljadu pitanja.“  

Viki je zamerila Jeleni što njenom takmičaru nije dala priliku da bar uđe u baraž, budući da je doputovao iz Crne Gore, platio test za koronu i borio se na sceni, a balkanska diva joj je odgovorila da nije bolećiva na patetiku. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić