Login/Registracija

JK morala da USTANE: OVO U ŽIVOTU NISAM VIDELA I OSETILA! Da li je on nova “Zvezda Granda“? (FOTO)

Treći duel odigrao se između Olivera Mijanovića (23) iz Beograda čija je mentorka bila Viki Miljković i novog kandidata Ivana Rajića (17) iz Kiseljaka, BiH.

Oliver je odabrao pesme “Kafana je moja sudbina“ Tome Zdravkovića i “Romanija“ Halida Beđlića, dok je mladi Ivan pevao “Rokenrol za kućni savet“ Riblje čorbe i “Da te Bogdo ne volim“ Bijelog dugmeta.

Rezultat je po drugi put za večeras bio nerešen i o 3:3, a onda je Saša tražio obrazloženje od žirija- Dao sam glas Oliveru jer je stabilniji mada mislim da je ovaj način interpretacije užas. Nisi se mrdnuo od prvog kruga ubi te trema. A sad evo dečko od 17 godina, Ivan, pokazatelj zašto ne treba prva pesma da bude brza već spora. U prvoj si izgubio dah i zbog mladosti si propustio neke stvari ali imaš energiju- rekao je Đorđe David.

Jelena je zamolila da ode do kandidata i pruži im ruke a usput prokomentariše- Olivere, super si bio pozdravi mamu i tatu- govorila je pružajući mu ruku, a onda prišla Ivanu- Ivane, ja nikada nisam videla da neko ima ovoliko želje, emocije i da se ovoliko trudi. Ja mislim da si ti od večeras od večeras. Tvoj osećaj kad gde kako sa 17 godina ti si biser. Ako Mili bude pametan ovo će biti ogromna zvezda!

Bekuta se onda ubacila sa opaskom- Ma nemoj da te laže ona to barem 4 puta u toku emisije kaže nekome- na šta je JK odgovorila- Ne, nije tačno. Ovakvu emociju i energiju i nastup, nisam osetila. Potpuno čudno.


-Ja sam dala prednost Oliveru jer sam mislila da neće imati nijedan. Ali da sam želela da dam glas drugom kandidatu, želela sam. Ti si malo, čudno biće i kod tebe se vidi kristalno čista neizmerno velika zvezda da postaneš pevač rok muzike- izjavila je Marija.

Kako je Saša Popović odlučivao da li kandidat sa 3 glasa ide dalje, doneo je odluku da pošalje Ivana u sledeći krug!

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac