Login/Registracija

JK joj rekla da nema pojma, takmičarka ODGOVORILA: „Nije istina, vi ste KONTRADIKTORNI!“

Treći duelski par činili su Diana Mihajlović (26) iz Milijevog tima i Aleksandar Popović (27) koji je u timu gostojućeg mentora Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao Sale Tropiko.

Devojka je odabrala hitove poput „Sitnije, cile sitnije“ Lepe Brene i „Mariš li“ Viki Miljković, dok se momak odlučio za „Nedostaješ“ Dina Merlina i „Rano jutro, pola pet“ Džeja Ramadanovskog.

Ovaj duet završio se znatnom razlikom u glasovima. 6 prema 2 za kandidata broj dva.

Saša Popović se odmah našalio zbog imena, budući da kandidat deli njegovo ime i prezimePa Saša Popović, pa to je normalna stvar, nema tu.

Što se kandidatkinje Diane tiče, Viki je prokomentarisala da je intonacija preniska, sa čim se ona složila, a onda je Saša objsnio da je takmičarka bolesna i da je htela da odustane. Imajući u vidu da je on lično zamolio da se pojavi i ispoštuje nastup, žiriju je rekao da je ne komentarišu.

Za razliku od Viki koja je Dianu ohrabrila rečima da ne odustaje od muzike, JK smatra da ovo nije posao za nju.

– Diana, nikada nećeš biti zvezda – rekla je ona, a kandidatkinja joj je odgovorila da možda više neće doći u ovo takmičenje ali da će zvezda biti.

– Nemaš pojma – nastavila je diva, a takmičarka je podsetila kako joj je upravo ona nahvalila pevanje u prošlom krugu te joj rekla da je kontradiktorna.

Ana i Bosanac su se umešali i tražili da se prestane sa komentarisanjem kandidata koji je ispao, jer drugi takmičar pada u senku.

– Momče, super si bio, bravo, pazi samo da te anoreksija ne dohvati, cura je divna ali nemamo šta pričati, loše je pevala – komentarisao je Bosanac.

Umešao se i Đorđe David i rekao – Mislim da svaki kandidat koji dođe bolestan na nastup, da se učini produkciji kakp bi snimanje išlo kako treba, zaslužuje aplauz. Jer je to ozbiljna žrtva! To je ljudski čin!

Marija se obratila samo drugom kandidatu i rekla da podhitno prestane da jede jer je iz kruga u krug sve krupniji. I ostatak žirija se složio da se to neće tolerisati,

Mentori su smatrali da je sve rečeno, te su se zahvalili kako žiriju, tako i kandidatima, uz nadu da će u daljem periodu i dalje raditi na svom talentu.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: K. Stanković