Login/Registracija

JK: „Izgledaš brutalno, ali ti pevanje nije jača strana!“ Marija: „Početak pesme je bio horor“ (FOTO)

Nevena Stojković učestvovala je u duelu drugog kruga „Zvezda Granda“ sa Nevenom Marković. Prva takmičarka predstavila se pesmama „Sa tobom ponovo“ od Verice Šerifović i „Jedini čovek“ od Branke Stanarčić, dok je druga takmičarka odabrala numere „Zlatnik“ od Tanje Savić i „Kao da vazduh sam“ od „Allegro benda“. Nakon duela rezultat je bio 4:1 u korist takmičarke pod rednim brojem jedan.

„Kandidatkinja broj dva je obučena i stilizovana fantastično. Izgledaš brutalno dobro, sve ti je savršeno. Ja bih se isto tako obukla, ali kada je reč o pevanju obe takmičarke nisu bila na visini zadatka“, rekla je Jelena Karleuša, a slično mišljenje delila je i Marija Šerifović.

„Dajem prednost kandidatkinji pod brojem jedan koja se u drugog pesmi nije najbolje snašla. Verujem da će u baražu biti bolja. Kandiatkinji broj dva nisam dala glas zbog ulaska u pesmu „Zlatnik“ to je bio horor“, prokomentarisala je Marija.

„Devojka broj jedan je bila bolja zato što je prvu pesmu otpevala nežno. Ona je mene zbunila, mislim da joj druga pesma ne leži“, smatra Ana Bekuta, dok je Tajanstveni dodao da je takmičarka pod brojem jedan bila bolja.

„Devojka broj jedan dok peva falsetom je ok, ali čim pusti glas ne može da kontroliše tonove. Mislim da mora još da radi, dok devojka broj dva osim prodorne boje glasa, ništa drugo ne može da ponudi“, rekao je Tajanstveni.

Odlukom žirija i produkcije obe takmičarke otišle su u baraž.

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić