Login/Registracija

Jelena se IZVINJAVALA kandidatovoj ženi: “Može on da gleda, samo da ne dira“ poručio Bosanac

Glasove su večeras ukrstili i Denis Ahmetović (27) iz Zagreba i Nikola Petračković (26) iz Negotina.

Marijin kandidat Denis predstavio se pesmama “Posle tebe ljubavi“ Muharema Serbezovskog i “Princ i princeza“ Zvonka Demirovića, dok se Nikola, Bosančev kandidat, odlučio za pesme “Dva galeba bela“ Šabana Šaulića i “Svađalice moja mala“ Marinka Rokvića.

Duel se završio sjajnim rezultatom sa šest glasova u korist oba kandidata, ali ono što je usledilo, a to je preglasavanje, nije bilo nimalo lako. Ipak gotovo jednoglasnom odlukom u peti krug direktno se plasirao Nikola Petračković, dok ćemo Denisa slušati u baražu.

– Ovo je bilo realno- komentarisao je Bosanac, a zatim se Viki nadovezala- Ja sam obojici bila mentor i znam šta ko može. Podjednako su mi dragi, i volim da ih podržavam. Moje mišljenje je da je u ovom duelu Nikola bio dominantniji. Denise, ja volim kako ti pevaš, ali bilo je jako neubedljivo, više si mjaukao nego pevao.

– Obojica bili kod tebe? Pa Bosanac onda nije imao posla- rekao je Popović kroz šalu.

– Kod mene je u preglasavanju odlučila samo jedna stvar. Neshvatljivo koliko “nisi bio tu“ u prvoj pesmi. Imaš čarobno kretanje na sceni, kao pauk na stejdžu, međutim nije te bilo- poručio je Đorđe Denisu.

Jeleni se kod Denisa svidela prva pesma ali joj je falilo emocije pa mu poručila da je pažljivo sluša- Hoću da jedeš testo, picu, hleb, hoću da jedeš pre nastupa! On meni izgleda kao da ne jede– rekla je pevačica pa je mentorka Marija dobacila- Pa Jelena blago njemu, ne mora da se pati!

Karleuša je smatrala da je Denisovo mesto prebivališta “hladno“ područije zbog čega mu fali žara za izvedbu ovakvih pesama- Hrvati vole ono što dolazi odavde i mi volimo ono što dolazi od njih ali ste vi gore umiveni nekako. Kad dođeš ovde gledaj malo ribe– počela je JK, pa se Viki ubacila– Ima ženu Jelena i decu.

Pevačica se zbunila pa počela da se izvinjava- Izvinite gospođo Ahmetović nisam znala- a zatim je Bosnac poručio- Može on da gleda, samo da ne dira!

– Ja bih prvo rekao Deniju da sam mislio da će ga ovaj moj pojesti za doručak ali si me prijatno iznenadio. Nikola, bravo. Pevao si bez greške- komentarisao je mentor Dragan Stojković, a zatim se svom kandidatu obratila i Marija- Meni je sve bilo u redu i smatram da si pokazao da ti je mesto u sledećem krugu.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac