Login/Registracija

Jedni se ne odvajaju od telefona, a drugi ne prestaju sa pričom: Evo ko se sa kime NAJVIŠE DRUŽI iza kamera (VIDEO)

Napokon je stigla subota, a večeras se sprema prava žurka i šou u „Zvezdama Granda“ koji nikako ne smete propustiti, a mi vas obaveštavamo o svim dešavanjima iza kulisa.

Prvi na snimanje stigli su Mili i Đorđe David koji su strpljivo pozirali okupljenim fotografima, iako je napolju bilo poprilično vruće. U bekstejdžu je atmosfera bila poprilično vruća i vesela, a članovi popularnog žirija uživali su u druženju.


Marija je stigla tačno na vreme i odmah se pohvalila Popoviću pokazavši mu na sat da nema kašnjenja i da je spremna za rad, a onda je sa njim proćaskala gde su oboje umirali od smeha i uživali u priči.

Viki je iskoristila priliku da pokaže direktoru nešto na svom mobilnom telefonu, a to se nastavilo i ulaskom u studio. Svi članovi žirija većinom su bili na svojim mobilnim telefonima i tako skraćivali vreme do početka snimanja.


Svi su se odvojili po grupama, a dok su se u jednoj ludo zabavljali Bosanac, Marija i Bekuta u drugoj su ćaskale kume Viki i Ceca. Bekuta je obavila i finalne pripreme pred snimanje i popravila svoj ruž, dok je Mili iskoristio priliku da nešto pojede.


Nakon toga usledila je luda žurka, a žiri je bio poprilično veseo i razigran. Popović i Ceca su u jednom momentu i zaplesali, dok su i ostali poskakali na noge lagane.

Šta se sve dešpavalo iza kulisa pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Grand online,
Autor: D. Bukovčić