Jedna zvezda Granda uspela je da fascinira Popovića još na audiciji: „Ustao je i odmah me poljubio“ (VIDEO)

Kada je sa samo četrnaest godina Tijana Milentijević stala na Grandovu scenu nije ni slutila da je pred njom blistava pevačka karijera.

Međutim, da je njena želja ogromna, ali i da poseduje neverovatan talenat Saša Popović ocenio je davne 2013. godine kada se žena od sultana, kako je danas nazivaju, samouvereno pojavila na audiciji u Kragujevcu.

tijana em

Numerom Zorice Brunclik „Moja zakletvo“ ostavila je u šoku ne samo Sašu, već i ceo stručni tim, a reči direktora Granda i danas pamti do detalja.

-Saša Popović tu sedi i kaže mi da pevam i gleda sve vreme u neki papir, ne gleda uopšte u mene. Verovanto mu je već bilo preko glave jer je pre mene prošlo njih 300, ja ostala poslednja. I ja krenula da pevam, kad on podiže glavu i pita me koliko godina imam, rekoh četrnaest. Mislio je da ga lažem- prisetiča se Tijana, a potom sa somehom nastavila:

-Kaže Saša „Pustite joj matricu“, pošto sam prvo pevala na suvo. I kad su pustili matricu, ja ubijem pesmu, kad on ustaje sa stolice i dolazi, ljubi me u glav. Rekao mi je „Jao, nikada nisam rekao ali tebi ću odmah da kažem, prošla si prvi krug. Ne moraš da čekaš da te zovemo“.

355584931 473327305016435 6791662455588300348 n

Podsetimo, u velikom finalu „Zvezda Granda“ Tijana je zauzelo deveto mesto, ali je ipak nakon takmičenja napravila medijsku pauzu što se pokazalo kao dobar potez.

Nekoliko godina kasnije, jača nego ikada Tijana se vratila na velika vrata pesmom „Žena od sultana“ koja je ubrzo postala jedna od najpopularnijih pesama, a Milentijevićeva jedna od natraženijih pevačica na estradnoj sceni.

d27b80c519121fcae6eed222124c7c52dffa6820

BONUS VIDEO: Najgori nastupi u „Zvezdama Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen/Instagram,
Autor: J. Jović