Login/Registracija

Jedan kandidat treba malo više da glumi, drugi ima glasčinu i ogroman potencijal (FOTO)

U drugom krugu „Zvezda Granda“ briljirali su Nikola Petković i Milan Bukilić koji su se našli u duelu. Prvi kandidat za prolazak u treći krug borio se pesmama „Balada“ od Željka Joksimovića i „Prospi sada laži“ od Amadeus benda, dok je drugi odabrao numere„Nokturno“ od Olivera Dragojevića i „Kad si rekla da me voliš“ od Dina Merlina. Nakon maestralnog duela, Nikola je osvojio samo tri glasa, dok je Milan je osvojio svih sedam, čime se direktno plasirao u treći krug.

„Sad si mi pokazao da pevaš odlično, da imaš glasčinu. Imaš stravičan potencijal, samo imam primedbu što se pojačavaš kad pevaš trilere, malo zvuči veštački“, rekao je Aca Lukas kandidatu pod brojem dva.

„Momak broj dva još uvek bidluje dok peva, ali mlad je. Od kandidata pod brojem jedan mogao je da nauči kako da bude još nežniji. Čudim se što kandidat broj jedan nije dobio više glasova“, prokomentarisala je Ana Bekuta.

„Kandidat pod brojem jedan nije bio ubedljiv, falilo je energije, dok je kandidat broj dva malo preforsirao trilere, ali može daleko da dogura“, smatra Tajanstveni član žirija, dok je Jelena Karleuša bila oduševljena izgledom oba kandidata.

„Preslatki ste, imate divnu energiju. Kandidat broj jedan je morao da ubaci malo više glume. Ja volim kada neko i odglumi u svojoj interpretaciji“, dodala je Jelena Karleuša.

„Kandidat broj dva treba da počne malo manje da peva, samo da ne peva punim glasom“, rekla je Marija Šerifović, dok je Dragan Stojković Bosanac dodao da su obojica bili super.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Ankić