Login/Registracija

JEDAN AVIONSKI LET PROMENIO SVE: Pevačica se udala za Turčina i rodila mu ćerku, evo kako funkcionišu

Mirjanu Miru Aleksić pamtimo kao pevačicu raskošnog glasa koja je svoj talenat prvi put javno pokazala u „Zvezdama Granda“. Kako su joj tada mnogi predviđali uspešnu karijeru, budući da poseduje neverovatan dar i umeće da peva sve muzičke žanrove, godinama je uspešno gradila svoj put, ali se u međuvremenu udala za dečka iz Alanje, rodila ćerku i delimično povukla sa estrade. 


Iako ne želi da karijeru gradi na osnovu detalja iz privatnog života, za Grand online otkrila je kako je jedan avionski let do Alanje promenio njen život, kao i da je danas sa momkom iz Turske srećna i uživa u roditeljstvu. 

–  Upoznali smo se u avionu, ja sam išla na more, a on je tad bio na Exitu, pa smo istim letom išli u Tursku. Civil je (smeh), mislim nije muzičar (smeh), radi u privatnoj IT kompaniji- otkrila je Mira i dodala da je tokom korone njen suprug imao tu sreću da može da radi od kuće, pa je više vremena provodio kod njenih u Bogatiću.

– Danas nam je malo teško da uskladimo obaveze oko posla i ćerke, ali se snalazimo zajedno, lepo nam je – rekla je pevačica koja danas sa suprugom živi na relaciji Istanbul – Beograd. Kaže da za sad ne planira da se preseli u Tursku, a o utiscima iz srpske prestonice i njena jača polovina govorila je za Grand. 


– Kao turista mogu da kažem da mi se jako sviđa ovde – rekao je njen suprug, ali mu je pevačica „odbrusila“ da više nije turista. 

– U to vreme sam bio turista. Sad je Beograd moj grad, nema razlike između Beograda i Istanbula. Navikao sam se na život ovde, jer dolazim često, jako mi se sviđa ovde-  istakao je pevačicin muž i dodao da je zbog nje počeo da uči srpski jezik.


Oboje su svoj život podredili ćerkici Maji koja je njihov centar sveta, a kako za sad komuniciraju na engleskom njihovu mezimicu trude se da nauče svom maternjem jeziku.  

– Još uvek je mala, ali se trudimo da je naučimo i srpski i turski. Ja dosta razumem turski, ali slabo govorim, mada kad treba – progovorim (smeh). Sve razumem, ali loša sam u izgovoru. to se tiče Maje, za sad uči dva jezika, za engleski ima vremena –  rekla je Mira u intrevjuu koji možete da pogledate u nastavku. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić