Login/Registracija

IZGRMELA NA PLAŽI: Zvezda Granda PUCA OD SAMOPUZDANJA, a sada otkrila i ZBOG ČEGA (FOTO)

Iako joj je finale izmaklo za dlaku, Natalija Joksimović, u ovoj sezoni zablisatala je u punom sjaju i pod palicom Cece Ražnatović pokazala da je vrhunska pevačica kojoj su članovi žirija predvideli uspešnu karijeru.


Nakon takmičenja, nije gubila vreme, već je odmah počela da radi punom parom, a sada je odlučila da napravi mali predah i napuni baterije u Crnoj Gori.


Atraktivna brineta uživa u svim čarima letovanja sa društvom, a u moru snimaka i fotografija koje svakodnevno objavljuje pokazala je i svoju liniju u bikiniju.


Joksimovićeva je pozirala na plaži i podelila nekoliko fotografija za koje je pokupila sve komplimente, a najveći od svoje majke sa kojom je podelila i dopisivanje koje je sve nasmejalo do suza.


Podsećamo, Natalija je doživela nezgodu već drugog dana na plaži, međutim tvrdi da takve situacije nisu novost u njenom životu i da je na sreću uplatila osiguranje pre polaska na put.

– Sada sam super, rakija je sve sredila, mazaću kremu neku da ne ostane ožiljak. Otkačila mi se japanka i da bih zaštitila glavu podmetnula sam ruku. Sada izgledam kao da sam se borila sa ajkulom (smeh)– objasnila je Natalija za Grand Online.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ Instagram,
Autor: S. Čumić