Login/Registracija

„IZGLEDAŠ BRUTALNO, ALI MORAŠ DA KIDAŠ“: Svi su joj dali ISTI savet, a onda je Popović uporedio sa MILICOM PAVLOVIĆ (FOTO)

Ivana Cvikić je u prvom krugu takmičenja otišla u tim Enesa Begovića i zajedničkim snagama sa svojim mentorom odlučila da se ovoga puta predstavi pesmama „Mogla sam“ Milice Pavlović i „Upravo ostavljena“ Jelene Karleuše. Ivanin nastup glasovima su nagradili Ana, Marija, Jelena i Đorđe.

„Mislim da bi trebalo da ti objasnim zašto imaš četiri glasa. Postoje pevači koji brutalno pevaju i postoje oni koji izgledaju dobro na sceni i interesantni su. Ti si taj pevač koji sa ovim pevačkim znanjem koje imaš, možeš da budeš dobar posao za produkciju“, bila je iskrena Marija. 

Popović je tada prokomentarisao kako su i za Milicu Pavlović svašta pričali i govorili joj da nije dovoljno dobar pevač, a ona je sad jedna od najvećih zvezda.

„Ti izgledaš brutalno i možeš da napreduješ u pevanju. Milica je isto tako vremenom napredovala kao pevač. Ako si odlučila da budeš dobra riba, onda na sceni kidaj. Neka izgleda kao da ćeš da jedeš malu decu“, poručila je Jelena takmičarki. 

Enes je na kraju dodao da je zadovoljan Ivaninim nastupom, a Popović je savetovao takmičarku da da sve od sebe u baražu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: M. Jeremić