Login/Registracija

Ivana Peters se JAVNO IZVINILA VIKI MILJKOVIĆ, pa komentarisala CECU: „Ona je jako dobar taktičar“ (VIDEO)

Svi znaju da posao pevača nosi sa sobom mnoga odricanja, ali pre svega ono što je najbitnije je biti profesionalac. Gostujući u emisiji „Zvezde Granda specijal“ pevačica Ivana Peters iskreno je progovorila o njenom pojavljivanju u najpopularnijem muzičkom takmičenju, budući da joj ovo nije prvi put da je deo istog.

9565bc5b1a090876b11bee29694306947dc5c147

– Ja sam sad u timu kod Svetlane, a šta je bilo između nje i Jelene to je njihova stvar, ja se u to ne mešam. Moj prvi i osnovni zadatak je da radim sa ljudima i da sarađujem sa Cecom- rekla je Ivana i dodala da iako Svetlanu ne poznaje dugo da je  imala prilike da se uveri u to da je ona jedan veliki radnik i jako dobar taktičar.

Iako je u jednoj od prethodnih sezona bila deo drugog tima, otkrila je da su ima još koleginica koje su želele da sarađuju sa njom.

– Prvo me je zvala Viki da dođem u žiri, ali ja sam se tada mnogo češće viđala sa Jelenom Karleušom, pevala sam joj i prateće vokale pa mi je Jeca rekla da ne dolazi u obzir da budem u nekom timu koji nije njen– otkrila je pevačica pa odlučila da se javno u emisiji izvini koleginici Viki Miljković.

698f809e1feb43384713c0526c6944469f6eee1f

– Ja hoću ovom prilikom da se izvinim Vikici jer je ona divna osoba ali stvar je u tome što se jednostavno u životu neke stvari tako odvijaju- iskrena je bila Ivana, a na pitanje kako je došlo do prekida saradnje između nje i Jelene nije se libila da odgovori.

– Nisam ja prekinula saradnju sa njom, desila se korona prvo pa je bila neka kratka pauza gde sam ja otišla sa mojima na Zlatibor. Međutim, neposredno pre toga Mira Škorić je počela da radi u timu, a kako sam ja bila duže van Beograda tokom pandemije oni su nastavili da rade-ispričala je i dodala da nikakvih nesuglasica nije bilo već se cela priča, kako ona sama kaže, istopila.

155327da14382ed961068d8b2589a299d5f8a361

Priznaje da nije nikada bila svađalački tip i da ne voli konflikte, posebno kada je reč o poslu, te da nije ostala sa kolegama u lošim odnosima. Međutim, nakon svega dobila je poziv od Cece, koji je rado prihvatila i na prvu pristala da bude deo njenog mentorskog tima.

– Ceca me je samo jedan dan pozvala i pitala me da li bih želela da učestvujem u svemu tome a ja nisam videla nijedan razlog da ne treba da prihvatim da radim sa njom i svim tim mladim ljudima- rekla je, ne krijući sreću što sarađuje sa jednom ovako velikom zvezdom poput Ražnatovićke.

……

POGLEDAJTE I

DA SE NE ZABORAVI! Đorđe David i Ivana Peters obećavaju SPEKTAKL, publika UZBUĐENA

BEZ CECE U ZVEZDAMA GRANDA: Nije se pojavila na snimanju, evo šta je razlog i ko je menja

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: J. Jović