Login/Registracija

Ivana Pavković otkrila svoj BJUTI TRIK pa priznala koliko novca troši: “Muž udara kočnicu“ (VIDEO)

Godinama unazad nekadašnja “Zvezda Granda“ Ivana Pavković važi za jednu od najnegovanijih i najzgodnijih pevačica na estradi, a u intervjuu za Grand.online otkriva da joj ništa nije palo sa neba, već je za sve “kriva“ njena disciplina i karakter.

– Treniram zato što moram a ne zato što volim. Jeste da se posle treninga osećam lepo, ali mi je jako mrsko da odem. Inače pazim i na ishranu, na posebnom sam režimu– kaže Ivana.


Pored zdrave hrane i vežbanja, nega kose, tela i lica joj je na prvom mestu, i smatra da nikakva šminka ne može pokriti postojeće nepravilnosti, a još iz tinejdžerskih doba ima trik za sve one sa problematičnim licem- Mama me je naučila da stavljam kvasac na lice, i to mi je i sredilo problem. Inače znam da mnoge žene ne mogu da priušte sebi skupe proizvode za negu, ali pomaže i redovan odlazak kod kozmetičara.


Pored svega ovoga, Pavkovićeva bi uvek najveću sumu novca izdvojila na garderobu, koju je tokom pandemije virusa prestala da kupuje u meri u kojoj je to radila pre- Sva sreća imam muža koji ume da povuče kočnicu. Ali svakako, što bih kupovala kad nemam gde da nosim. A i tokom cele ove situacije sam shvatila koliko je to nevažno šta ćeš imati u ormanu- iskrena je Ivana.

Kada je reč o stilu drugih koleginica koji bi rado iskopirala, Ivana navodi Natašu Bekvalac, a šta nam je još ispričala, pogledajte u videu ispod:
Foto: D. Milošević/ Instagram,
Autor: T. Bogavac