Login/Registracija

„ISTA JE MONIKA BELUČI“: Sanja Kužet izdominirala, dok je Ceca zapretila Mariji (VIDEO)

Samo nekoliko sati je ostalo pred početak vaše omiljene emisije „Zvezda Granda“, a mi smo zavirili iza kulisa da proverimo kako se naši voditelji, ali i žiri pripremaju za početak snimanja.

Sanja Kužet je dominirala svojim izgledom, kako bi se žargonski izrazili „Grmela je kao avion“. Sve u studiju je ostavila bez daha, čak su je uporedili i sa poznatom glumicom Monikom Beluči.

Poznato je da članovi žirija imaju dobar odnos, ali isto tako i da sevnu varnice između njih. Tako je i ovaj put Svetlana Ceca Ražnatović imala doskočicu koju je uputila Mariji Šerifović:

Sve ću da joj dam, sem dobrog kandidata.

Dok su Bosanac i Marija pokušavali da naprave plan kako da preotmu Ceci kandidate, Đorđe David je imao drugih problema. Nedostajale su mu Marine krofne pa se bacio na nešto drugo da prezalogaji.

Emisija je preovladala dobrom muzikom pa se tako i žiri zagrevao igrajući i slušajući takmičare.

Kada je žiri zauzeo svoje pozicije i kada su kandidati izašli na scenu usledili su saveti, kritike, svađe i rasprave, ali i šaljivi komentari na koje smo svi navikli i koji nas iz subote u subotu zabavljaju.

Neki od kandidata bili su toliko fantastični da su svojim izvedbama zapalili atmosferu i sve u studiju podigli na noge, a bilo je i onih koji su pustili suzu.

Šta su naše kamere zabeležile i kakva nas pub atmosefra večeras očekuje pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić