Login/Registracija

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA SLIKA: Ovako su Bosanac i njegova supruga izgledali na venčanju (FOTO)

Harmonikaša i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca redovno gledamo u „Zvezdama Granda“ kao jednog od omiljenih i najcenjenijih članova žirija, budući da njegovo mišljenje mnogi smatraju najstručnijim, a time i najmerodavnijim.

Iako je neprestano u žiži javnosti, on je svoju privatnost uspeo da sačuva od znatiželjnih pogleda, pa osim ćerke Aleksandre poznatije kao Džidža, koja se i sama upustila u estradni život, malo ko je upućen da on ima i sina Aeksandra, dok je supruga Dragana Stojkovića Bosanca prava misterija za javnost.

Bosanac je privatno porodičan čovek, a sa svojom izabranicom u braku je četrdesetpet godina. Iako, su proveli više od polovine života zajedno, javnos retko ima priliku da je vidi ispred kamera. Gospođa Dunja izabrala je miran i povučen život, a kako je kompozitor svojevremeno objasnio, njegova izabranica u potpunosti je posvećen porodici to je, između ostalog, ključ srećnog braka.

– Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula – rekao je nedavno Bosanac o svojoj lepšoj polovini ističući da je da je oduvek znao da je ona prava.

Autor: A.M/Story