Login/Registracija

Isplivala fotografija sa svadbe Viki Miljković, kuma Ceca sva u belom (FOTO)

Pevačica Violeta Viki Miljković i njen suprug Daragan Tašković Taške su u stabilnom braku, a zajeno su još od pevačicinih muzičkih početaka.

Par se zakleo jedno drugom na večnu ljubav i vernost 31. maja 2007. godine u Crkvi Vasilija Ostroškog u Beogradu, a kumovale su im kolegice Svetlana Ceca Ražnatović i Sanja Đorđević.

Kako su domaći mediji u to vreme preneli, Viki se ispod venčanice tek nazirao trudnički stomačić.

Podsetimo, više od dve i po decenije pevačica Violeta Viki Miljković je na estradnom nebu, a suprug Dragan Tašković Taške, koji je muzičar je već dugi niz godina prati na brojnim nastupima. Oni mogu da se pohvale da imaju jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni na kojem im zavide brojne javne ličnosti. Svima je teško i da zamisle da među njima postoje nesuglasice jer u javnosti odaju utisak para koji nema trzavice.

Međutim, njihova ljubav od početka je bila turbulentna. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a prvi put poljubili 18. marta 1994. godine. Pevačicini roditelji Zorka i Svetomir čim su čuli da je Viki uplovila u ljubav sa tri godine starijim Tašketom insistirali su da prekine vezu i da više nema nikakav kontakt sa njim.

Te noći kada je kliknulo između mene i Tašketa prvi put sam krenula na nastup bez oca. Divno smo se družili tada i desio se samo prvi poljubac. Veza se nastavila, a nakon nekoliko meseci smo počeli da živimo zajendo. Pobegla sam od kuće, brat me je dovezao u Beograd. Roditelji su bili protiv te veze, ali ja sam već tada znala da je to prava ljubav. Nikada se nisam pokajala zbog te odluke. Ne bih pobegla da mi nisu branili svaki kontakt sa Tašketom. Ponsona sam i srećna što sam poslušala svoje srce. Imala sam sreću da su roditelji ubrzo prihvatili Tašketa, bili su jako vezani za njega i on im je mnogo pomagao – rekla je Viki nedavno u intervjuu za Blic.

Posle trinaest godina veze odlučili su da njihovu ljubav krunišu brakom, te su se 31. maja 2007. godine se venčali u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu. Violetine kume bile su pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Sanja Đorđević. Svadbeno veselje bilo je upriličeno na jednom brodu, a više stotina zvanica je prisustovalo slavlju. Među gostima su bili brojni pevači sa estradne scene, ali i prijatelji iz života mladenaca koji nisu poznati javnosti. U oktobru iste godine stigla je radosna vest da je pevačica na svet donela sina Andreja koji je veoma brzo postao centar njihovog sveta.

Čak i u njihovom braku koji važi za jedan od najskladnijih povremeno ima trzavica o čemu je Viki nedavno javno govorila.

Lagala bih kada bih rekla da se nikada ne posvađamo, ali naše svaađe ne traju duže od desetak minuta. Ne možemo mi da ćutimo. Mi i kada se naljutimo jedno na drugo, mi se podržavamo. Ne možemo dugo vremena da provedemo jedno bez drugog, jako smo vezani. Kada se i posvađamo to nije zog nas već zbog nekih drugih ljudi gde ja uglavnom branim, a on se ljuti jer ih branim – objasnila je pevačica.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk