Login/Registracija

Ispala iz ZVEZDA GRANDA pred kraj, pa pokazala gde joj je mesto: Aleksandra Dabić oduševila, fanovi saglasni „TVOJE VREME TEK DOLAZI“ (VIDEO)

Aleksandra Dabić bila je veliki potencijal u „Zvezdama Granda“, ali je u četvrtfinalu „zakazala“ i na žalost, ispala iz trke za veliku završnicu. Ipak, trud i rad koji je ulagala zajedno sa mentorkom Viki Miljković su i te kako urodili plodom, te je kandidatkinja rešila da ne staje i odmah krene ka vrhu.


Odmah po završetku takmičenja angažovala je ekipu muzičkih stručnjaka i snimila pesmu pod nazivom „Istanbul“ koja je danas ugledala svetlost dana. 

– Ja je već godinu dana imam u fioci, ali sam čekala taj momenat da mogu da je prijuštim sebi i ne samo to, ja imam nešto što sam sama napisala,a to je jedan predivan duet i to ako bi se desilo to bi bilo ispunjenje mog devojačkog sna- izjavila je nedavno. 

Kako bi dočarala brži ritam Aleksandra je snimila i spot koji je dodatno začinio muzičku priču mlade nade „Granda“, a sudeći po komentarima napravila je pravi potez. 


„Svaka čast, Aleksandra, tvoje vreme tek dolazi“, „Samo napred, ovo je hit“, „Ona je neosporno odličan vokal, pokazala je to više puta i drago mi je da je snimila pesmu“, neki su od komentara podrške na novu Aleksandrinu pesmu koja je pred vama.

Podsećamo, Aleksandra se više puta prijavljivala za „Zvezde Granda“, a sa mentorkom Viki Miljković uspela je da u poslednjoj sezoni stigne do četvrtfinala. Zahvaljujući takmičenju pevačici su se otvorila mnoga vrata, pa je tako od nedavno počela da prati Sašu Matića na velikim turnejama širom regiona. 

Popularnost koju je stekla iskoristila je na najbolji način, a nedavno je priznala da je „bila na klackalici“, te da je želela da odustane, a više o tome možete da saznate u nastavku.

Foto: Printcreen/Instagram,
Autor: I. Ankić