Login/Registracija

ISKORISTITE ŠANSU! Posle Bosne i Hercegovine evo kad je audicija u Makedoniji (FOTO)

Dok svi nestrpljivo čekaju veliko finale „Zvezda Granda“ 20. juna, Saša Popović i njegov tim uveliko rade audicije za novu sezonu u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. Posle Novog Sada, Niša i Beograda u kojima je broj prijavljenih kandidata premašio sva očekivanja, na redu su gradovi Bosne i Hercegovine.

Audicije će biti održane u Banja Luci, 10. juna u Dječijem pozorištu Republike Srpske, Sarajevu 11. juna  u Studiju televizije Nova BH i  u Tuzli 12. juna u Bosanskom kulturnom centru. 

U Makedoniji audicija će biti održana 24. juna u Skoplju u prostorijama televizije Kanal 5. U svim gradovima i državama audicije počinju u podne, a kandidati se prijavljuju i popunjavaju upitnik na licu mesta. 

EKSKLUZIVNO Saša Popović otkrio imena jugoslovenskih zvezda koje će biti mentori (FOTO)

Na audiciji koja je danas održana u Beogradu u odabiru kandidata učestvovali su i članovi žirija Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David, a moguće je da će se u nekim od gradova Saši Popoviću pridružiti još neko iz popularne šestorke. Svim kandidatima koji su bili na audicijama biće saopšteno da li su prošli i hoće li učestvovati u novoj sezoni „Zvezda Granda“ 2019/2020 u avgustu. 

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: A.Bakić