Isak Šabanović uneo korenite promene u svoj život: „Teško mi je zbog …“ (VIDEO)

3c3a3fe0ce664a4c5eaaa387dc5a6b1e7823755c

Još otkako se pojavio u „Zvezdama Granda“ Isak Šabanović privukao pažnju medija, a ubrzo po okončanju takmičenja vredno je nastupao što je delom uticalo i da dugo spava preko dana. Nedavno je pevač rešio da unese korenite promene u svoj život, uvevši određene promene u ličnoj organizaciji.

-Imam novu naviku da ustajem u 9 ujutru ma kako kasno legao. Ide mi dobro, ali kada bih mogao da izdržim. Teško mi je zbog hrane, da ne bude zabune. Probudim se u 9, jedem do pola deset i oko 11 sati me obara i ponovo zaspim – otkrio je Isak promenu koju je uneo u svoj život – rekao je Isak za Grand, a potom se osvrnuo na baladu „Kunem se“ koju je nedavno snimio i koju posebno voli.

-Nadam se da će i drugi ljudi čuti mimo nas, jer moraš ljude da nateraš da prvo slušaju muziku, a potom tekst. Ali što bi rekao Aca Sofronijević, ova pesma će da traje, nije na 15 dana. I jedna je od mojih favorita – naglasio je pevač, koji ima svoje viđenje zašto ta pesma već nije zaživela.

isak sabanovic 82

-To je neko vreme, niko više nije zaljubljiv, nema romantike, tako je danas u muzici – kaže Isak i dodaje da je sam romantičan:

-Nemam devojku a neće se ni znati kada budem imao. Šalu na stranu, volim da iznenadim lepšu polovinu. Došlo mi je da odem po čestitku i kupim tortu. I onda sam verovali ili ne napravio tortu. Svi su mislili da sam je negde kupio, pa sam zbog toga snimao korake kako je mesim. Svi su me posle zezali „vidi ga sad pravi tortu“. Inače ušao sam u prodavnicu i osobi koja radi šta želim. Prodavačica mi je rekla da sam na pogrešnom mestu. Prvo i osnovno treba vam mikser, rekla mi je, pa kalup. Kupio sam sve to. Inače volim da kuvam, ali nikada nisam pravio slatkiše.

8a1a0664d56712a4f7156222514f9755017278c7

Isak je demantovao i da planira da se povuče iz medija, uprkos nekim natpisima.

-To je bio jedan trenutak slabosti koji ne bih pominjao u životu, kada ti ne idu neke stvari u životu. I onda mi je bilo prekipelo. Ali sada je sve u redu – rekao je Isak i potom objasnio kako je došlo do njegovog zadovoljstva.

-Prošlo je skoro dve godine ali još uvek nisam počeo da uživam u slavi. Uradim jedno a drugo mi se piše. Kad kažem da neću nešto da iznosim nemojte me terati da to radim. Nedavno sam se vraćao sa aerodroma autobusom i posle pročiotam tekst „nema para za taksi, ide javnim prevozom“. Nije, nego je autobus došao do parkinga gde je moj auto. Ali to je nemoguće objasniti. I uz to opis „stavio je naočare da ne pokaže svoje podočnjake jer je mnogo bio pijan“ – naveo je Isak jedan primer tereta slave sa kojim se teško nosi.

26b386cec91f99c15965ae0ff2bb3a5bdb29c753

Dugo se spekulisalo i hoće li Isak konačno snimiti duet sa nekom koleginicom, a ovoga puta on je otkrio sa kim bi voleo da ukrsti glasove.

-Voleo bih da snimim taj čuveni duet sa Marijom Šerifović. Voleo bih i sa Sanjom Vučić, ona mi je vau. Ali ne bih voleo da snimam sa Aleksandrom Mladenović zbog svega. Ali ima mnogo dueta koje bih baš uradio – priznao je Isak za Grand.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić