Isak otkrio istinu o svom ZDRAVSTVENOM STANJU: “Nije mi važno kako IZGLEDAM“

Isak Šabanović je tokom učešća u takmičenju “Zvezde Granda“ zabeležio značajan gubitak kilograma uspomoć posebnog režima ishrane i suplementacije koju je koristio.

Duži vremenski period Isaka su držali velika volja i disciplina koju je imao, međutim, kao veliki gurman nije uspeo da odoli iskušenjima koja su ga ponovo vratila na problem sa težinom.

0a005ab31d8da4cb066b90c7e4f419eab1e37f83

– Ja ne kuburim sada samo, kao u poslednje dve godine, to je ceo život tako, variram gore dole- rekao je pevač, i objasnio šta je glavni problem sa kojim se suočava da bi imao vitku liniju.

– Moj posao definitivno. Normalni ljudi idu da spavaju u ponoć, a ja tad krenem na posao, u 2 počnem da radim, u 4 završim. Posle svirke popijem pivo, dva, to je najgore, a onda odemo na pljeskavicu, pa ti malo jedna, pa pojedeš dve i tako- iskren je bio pevač.

8d6e62228e99e1a33d18ff887c074a61307b52ff

Isaku nije trebalo mnogo da postane svestan situacije u kojoj se našao te je odlučio da kaže “dosta“ starim navikama, i okrene se novim.

– Smanjio sam obroke, još samo da se nakanim da počnem da treniram. Meni nije bitno kako izgledam, nego taj umor, neizdrživost na nastupima, prosto mi smeta– prizaje Šabanović.

46798ce7b9bf80acbe85b74be72e6057b910e7a5

Najveća greška koju je do sada pravio jeste ta što se disciplinuje na mesec do dva dana, a onda na isti toliki period vrati na pređašnje stanje u kome sebi daje oduška, i tako u krug.

– Ja znam da to ne valja ali ja se tako osećam lepo. Zdravlje mi je najbitnije, i to je sve u redu. Nemam naviku da idem redovno kod lekara, svi idemo kad dođe do kraja, ali odem povremeno proverim krvnu sliku, holesterol i tako. Hvala Bogu sad je sve u redu– rekao je Isak.

POGLEDAJTE I:

ZABORAVIO Aleksandru? Isak spreman za NOVU LJUBAV otkrio: “Ne mogu biti sam“

Koje ZVEZDE GRANDA su najpopularnije na Instagramu? (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac