Login/Registracija

„Imao sam krize, bolelo me sve“: Ljuba Perućica ispričao kako se borio sa virusom (FOTO)

Pevač Ljuba Perućica koji je posle osam dana napustio bolnicu u kojoj je ležao zbog korona virusa podelio je svoje iskustvo sa fanovima na društvenim mrežama.

4ec7049b7a118c1132e92c757b23568ce6c5eeb1

Prvi dan osećate kao da vas je neko tukao celu noć. Jako umoran sam bio, mišići me bole, a posle par sati prva stvar koja nastupa je temperatura koja je u prvom momentu bila 39. Prvi simptomi su bili malaksalost, bio sam potpuno slomljen i  premoren. Rekli su mi da imam zapaljenje oba plućna krila tj. pneumoniju. Kad završite u bolnici verujte mi da ćete želeti što pre da izađete. Za osam dana sam imao krize i hteo sam sve da iščupam sve i sebe i da krenem kući… Nije bilo spavanja jer se osećate loše, lomi vas temperatura i boli vas sve. Koliko god su se sestre i doktori mučili oko nas i koliko god su se trudili da nam olakšaju uopšte nije ni prijatno ni lepo„, rekao je Ljuba. Kad je pre neki dan konačno stigao kući njegova supruga Katarina mu je pripremila iznenađenje OVDE

……

Za razliku od svih koji su imali slične simptome, Ljubini su se malo razlikovali.

Inače imao sam i miris i ukus, a smanjio mi se miris vremenom ali malo. Ko izgubi miris i ukus to je već znak da 95 posto ima kovid„, dodao je pevač.

„Čuvajte se, pazite se, neko će možda da završi u bolnici kao ja“, rekao je Perućica svim svojim pratiocima na Instagramu. 

Autor: A. Bakić