Login/Registracija

Igra tasterima, jednak broj glasova pa UMESTO POPOVIĆA PRESUDIO NOVČIĆ!

U još jednom duelu svoje muzičko umeće, večeras su pokazali, Petar Barović (22) iz Beograda i Anastasija Stanković (18) iz Beograda.

Prvi takmičar, inače iz time Jelene Karleuše, predstavio nam se pesmama „Zar je kraj“ i „Laži me“, dok je Davidova kandidatkinja odabrala numere „Ime moje“ i „Najbolja“.

Nakon završenih nastupa, u prvim sekundama nije bilo glasova onda je krenula prava igra tasterima kada su davali i povlačili glasove da bi se završilo jednakim brojem glasova 3:3.

– Ja sam dala glas jer treba da imaju glas , niko ne bi glasao da ja nisam glasala– rekla je Marija, na šta je Ana dodala kako je htela da bude dva-dva, a Viki se nadovezala da je to užasan rezultat i da je zato i ona glasala.

Ana je rekla kako je dala glasove jer ih nije bilo, ali da bi radije volela da nije glasala.

Viki se složila sa Anom i dodala kako pevački nije bilo dobro- Najgluplje je da po dva glasa, sad neka se Saša peče.

– Najgora stvar je da dva kandidata stavimo u poziciju ponižavanja, aj da vam udelimo a to vam ništa ne znači. Ne bih ti dao ali sam ti dao… Nađite objašnjenje koje ne bi ponižavalo ovu decu– rekao je Bosanac.

Đorđe je rekao kako nisu u pravu, a Jelena objasnila kako se nisu ponizili i da su najamnje tri glasa i zaslužili. Oba mentora su se složila da će neko ostati oštećen.

– Ja ne mogu da odlučim ko treba da prođe, pa neka žreb odluči– rekao je Saša Popović. a novčić je odlučio da Petar ide dalje.

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: S. Čumić