Login/Registracija

I U MALINAMA I U ELITNOM KOMPLEKSU: Pevačica se baškari u luksuzu, pa ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA

Leto je sinonim za uživanje, međutim pripadnicima estrade to je period kada najviše rade, i tek uhvate po neki dan za odmor.

Ipak, Dragica Zlatić uspela je da izdvoji vreme za sebe i opusti se u elitnom kompleksu na crnogorskom primorju.


Kako je poznato da je ona jedna od onih koje nemaju dlaku na jeziku, danas je sa plaže podelila svoj stav o devojkama kojima je poziranje na fensi mestima prioritet u životu.

– Zamisli poneseš 10 različitih kupaćih, ušunjaš se u neki kompleks samo da bi se slikala, kao da si odatle a uopšte nisi gost. Što je najgore uhvate te i izbace te napolje– objasnila je ona na svom Instagramu, a zatim to i obrazložila kako bi se odbranila od hejtera.


– I odmah da se ogradim od ovih koji će da komentarišu kako se i ja tako slikam, ali ja se isto tako slikam i u malinama i u Dakliju koji sam pošteno platila– zaključila je ona.


Podsećamo, Dragica je nedavno priznala da bi volela da na ljubavnom planu cvetaju ruže, priznala nam je da je jedna stvar posebno plaši.

– Pre neki dan sam baš pričala sa nekim, čini mi se sa kolegom koji mi je rekao da kada si u braku sve postane neka rutina i da je seksualni život u braku katastrofa, zapravo ne katastrofa nego da nije toliko čest. Zamislite on se oženio pre samo tri godine, pa ja neću nikada da se udam, ne interesuje me– iskrena je pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić