„HVALA TI ŠTO SI ME STVORILA!“ Mili se potresnom porukom oprostio od Marine Tucaković (FOTO)

Aleksandar Milić Mili oprostio se na društvenim mrežama dirljivom porukom od Marine Tucaković koja je juče izgubila bitku sa opakom bolešću sa kojom se već duže vreme borila.

9316d273d35fb362c93ee0e09b7a28ec9abc2387

– Otišla je jedna umetnost koja se nikada ponoviti neće. Odlučila je da ode, odlučila je da svet napravi boljim i odlučila je da ostane zauvek. Pisala je ljubav, živela ljubav i svako od nas je dobio deo te ljubavi. Nema čoveka kome nije poslala stih koji pamti celoga života. Nema veselja ni tuge koje nije oslikala u večnost. Velika žena i veliki umetnik koju će tek vreme koje dolazi nagraditi besmrtnošću i divljenjem. Radili smo 25 godina neprekidno, stotine pesama i preko 20 albuma. To je bio period kada svaka pesma je otvarala novo nebo i nijedna neprospavana noć, dok sve nije gotovo, nije svanula. Živela je za druge, da im što lepše i jasnije ispriča da vredi živeti, da vredi voleti i da sve će proći, ali osmeh neće. Hvala ti što sam te sreo, hvala ti što si me prigrlila, hvala ti što si me stvorila, hvala u ime svih nas. I SVE OVO STANE U SAMO JEDNO IME…. MARINA počivaj u miru i ljubavi – napisao je Mili uz Marininu fotografiju koju je objavio na Instagramu.

……

Podsetimo, Marina je juče nakon duge borbe sa kancerom i usled pogoršanja stanja izazvanog korona virusom preminula u 68.godini.

PROČITAJTE I:

ESTRADA SE OPRAŠTA OD MARINE: „Hvala ti za najlepše pesme“

„NIKADA SE VIŠE NEĆE RODITI TAKVA ŽENA“ Lepa Brena skrhana bolom

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević/Instagram,
Autor: D. Bukovćić