Login/Registracija

„HTEO SAM DA IZGLEDAM KAO ON“: Sanel Smolo otkrio šta je uradio kada ga je JK isprozivala za stajling (VIDEO)

Finalista „Zvezda Granda“ Sanel Smolo osvojio je publiku čim je kročio na veliku scenu „Granda“. Svojim neverovatnim vokalnim sposobnostima kupio je žiri još na samom početku sezone, a veliko priznanje da je kvalitetan pevač i muzičar bilo je to što je upravo Dragan Stojković Bosanac želeo da mu bude mentor. 

Sanel je nedavno gostovao u emisiji „Grand Magazin“ gde je govorio o svojim utiscima nakon finala, ali i o planovima koji se tiču njegove karijere. Pevač je pričao koliku je podršku dobijao od svog mentora tokom takmičenja i otkrio da bi ovih dana trebalo da poseti Bosanca, kako bi njih dvojica odlučili sa kakvom pesmom bi Sanel trebalo da se predstavi publici.


Smolo je priznao da su ga ponekad pogađali komentari Đorđa Davida na njegove nastupe, iako smatra da je roker iza grubih reči ipak imao najbolju nameru. Kada se povela priča o njegovom stajlingu na sceni, Sanel je otkrio da se nakon komentara Jelene Karleuše da izgleda kao da peva u ćevabdžinci, dobro zamislio.


„Ja sam seo sa svojom suprugom i odlučio da pogledam kako se oblači Duško Tošić“, bio je iskren pevač, a na voditeljkino pitanje da li mu se zaista dopada Tošićev stil oblačenja ili je samo želeo da se dodvori Jeleni, Sanel je priznao da je ipak želeo da se dopadne divi. 

Celo gostovanje pogledajte u videu ispod:

https://youtube.com/watch?v=AdQ-aV4ZRDI%3Fstart%3D3720

KAKAV ŠOU: Filip radio sklekove i pevao, Sanel konačno u finalu (FOTO)
Autor: M.Jeremić