Login/Registracija

HRABROST ILI LUDOST? Digli ruke od njega kada je rekao da je AMATER, ali je dalje prošao zahvaljujući NJOJ (FOTO)

Oliver Mijanović dolazi iz Beograda i ima 22 godine. On se predstavio pesmama „A ti si izabrala njega“ Saše Matića i „Slike u oku“ od Luisa. Glasove je dobio od Ane, Bosanca i Viki. 

Kada je takmičar rekao da peva ameterski, Bosanac je odmah isključio svoj taster. „Pošto ti nemaš potrebe da pevaš, ja neću da te uzmem. Neću da gubim vreme sa tobom“, rekao je kompozitor. Viki ga je pitala zbunjeno kakvo je to obrazloženje, dok je Jelena prokomentarisala da ovaj momak ne bi ni dolazio da se takmiči da ne želi da se bavi pevanjem, što je i sam takmičar potvrdio. „Kakva ti je to bosanska logika i inteligenicja?“, nastavila je Jelena, a Bosanac je vidno neraspoložen zbog ove koleginice opaske poručio divi da je bolje da ćuti. 

„Ne želim da ti budem mentor, jer si amater. Počni malo da pevaš i prijavi se sledeće godine. Ima kod tebe  materijala“, rekla je Ana i povukla svoje „da“.  Ostalo je samo da Viki odluči da li će uzeti Olivera u tim i sve oči bile su uprte u nju. 

„Viki nikad nije bila kukavica. Moje kolege kad čuju da je neko amater i da ne peva, oni se odmah povuku“, počela je Viki, a Bosanac je pokušao da je isprovocira. „Ti kao amater producent i on amater pevač ćete se odlično razumeti. Mene on ne bi mogao da razume“, rekao je kompozitor, a Viki je odgovorila da ona pored sebe ima vrlo iskusnog producenta, misleći na supruga Tašketa, koji je uspešno podučavao kandidate i prethodne sezone. 

Tenzija je rasla, a svi u studiju su pokušavali da izvrše pritisak na Viki da ga uzme u svoj tim. Pevačica je na kraju prelomila i potvrdila svoj taster. 

Foto: D.Milošević,
Autor: M.Jeremić