Login/Registracija

HRABRO I SRCEM Jelena: Došao si iz svemira i ne znam šta bih sa tobom ali… (FOTO)

U prvom krugu „Zvezda Granda“ predstavio se Marijan Gračanin iz Prokuplja. On se predstavio pesmama „Plavuša“ Kiće Slabinca i „Slike u oku“ od Luisa. Na kraju je žiri nagradio njegov nastup sa tri glasa koje su mu dodelile Ana, Jelena i Viki. 

bb2d6d63920b6f1ac3c8fa831459583bea070586

„Divno pevaš i divno izvodiš prvu pesmu, ali ja bih se ovde isključila“, rekla je Ana. Jeleni se takođe svidela prva pesma koju je veoma emotivno doneo. 

„Ti dečko kao da si došao iz svemira, nisi uopšte razmišljao o tome šta će da pokrene publiku i mislim da ti generalno nisi za šou biznis. Ti ne zaslužuješ moje vreme ali zbog prve pesme i lepe emocije, ja ću iz nekih meni znanih razloga želeti da ti budem mentor“, rekla je Jelena. Popović je dodao da će ga od sad zvati Marjan Svemirac. 

„Čestitam Jeleni na hrabrosti i ja ne vidim to jer imaš neki limit i svoj stil i ja ne znam šta bih sa tobom“, rekla je Viki i povukla svoj glas. Marjan je rekao da je srećan što mu je Jelena mentor, a ona je dodala „Ima neka magija u tebi. Ja sam odlučila da od sad sušam samo svoje srce“

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić